Spaghetti... 124 Napisano środa o 19:57 (edytowany) Zdecydowany aktor ... Edytowano środa o 19:57 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zerro 5 Napisano środa o 19:58 polecam: https://www.youtube.com/watch?v=Z1vs_zyMh14 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 124 Napisano środa o 20:01 Tak żyjesz jak ten aktor Pravik bez yay ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 124 Napisano środa o 20:27 kafe ... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 20 Napisano środa o 21:21 nie rozumiem tej dzisiejszej muzyki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 39 Napisano środa o 21:22 Dla mnie te filmy wrzucane maniakalnie przez makarona na zawsze pozostaną zagadka. Co wnosi jakiś typ który gada głupoty jak wyżej na filmie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 39 Napisano środa o 21:22 Wiem że każdy chory łeb ma jakieś fiksacje ale ta chyba jest niezrozumiała dla mje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zerro 5 Napisano środa o 21:28 7 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: nie rozumiem tej dzisiejszej muzyki ja też nie, ale dobrze brzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 39 Napisano środa o 21:29 Nie słucham tego nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 124 Napisano środa o 21:35 12 minut temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Dla mnie te filmy wrzucane maniakalnie przez makarona na zawsze pozostaną zagadka. Co wnosi jakiś typ który gada głupoty jak wyżej na filmie? Taką samą zagadką są kobiety i bardzo dobrze, bo jest ciekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 39 Napisano środa o 21:37 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Taką samą zagadką są kobiety i bardzo dobrze, bo jest ciekawie Nie wiem dla kogo. Dla mnie nie są. Są raczej sztampowe i grają w to samo 90 procent.gdzie ta tajemnica boza. Chyba w twojej bujnej wyobraźni gdzie chlop porywa babe do piwnicy za kilka milionow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 124 Napisano środa o 21:40 1 minutę temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Nie wiem dla kogo. Dla mnie nie są. Są raczej sztampowe i grają w to samo 90 procent.gdzie ta tajemnica boza. Chyba w twojej bujnej wyobraźni gdzie chlop porywa babe do piwnicy za kilka milionow Nie trzeba od razu za włosy, za gradło, czy dwać kwiatka, wystarczy za ''język'' i rozmowa sama się rozwija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 23 Napisano środa o 21:41 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie trzeba od razu za włosy, za gradło, czy dwać kwiatka, wystarczy za ''język'' i rozmowa sama się rozwija Brawo ale czy masz coś ciekawego na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 39 Napisano środa o 21:42 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie trzeba od razu za włosy, za gradło, czy dwać kwiatka, wystarczy za ''język'' i rozmowa sama się rozwija Aha. Bo nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 124 Napisano środa o 21:43 1 minutę temu, Fifofa napisał: Brawo ale czy masz coś ciekawego na ten temat. Każdy facet ma swoje podejście, ale nie każda kobieta na to leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 124 Napisano środa o 21:43 1 minutę temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Aha. Bo nara Nie nara, tylko na temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 23 Napisano środa o 21:45 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Każdy facet ma swoje podejście, ale nie każda kobieta na to leci Coś innego mam coś związane z tematem mam tego więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 124 Napisano środa o 21:51 (edytowany) 6 minut temu, Fifofa napisał: Coś innego mam coś związane z tematem mam tego więcej. Jest gorszy rodzaj facetów uwierz mi . Edytowano środa o 21:51 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 23 Napisano środa o 21:52 Chyba chcecie więcej na razie tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 124 Napisano środa o 22:03 11 minut temu, Fifofa napisał: Chyba chcecie więcej na razie tyle Ty tak uważsz nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 23 Napisano środa o 22:05 Ja dałem aktorów z kina . Kino nocne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zerro 5 Napisano środa o 22:08 kino nocne: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 124 Napisano środa o 22:10 (edytowany) Taka z Ciebie kobieta, a niektórym dałaś dwód Prawda ? Edytowano środa o 22:10 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 124 Napisano środa o 22:20 Dla mnie liczy się tylko Szyszka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 3 Napisano środa o 22:24 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 124 Napisano środa o 22:29 5 minut temu, _Gretta napisał: 🥱 Gretta proszę Cię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach