Katarzyna87a 0 Napisano 30 Maj Hej. Szukam chłopaka/mężczyzny do wieczornych rozmów. Spachat: twoja_em Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 430 Napisano 30 Maj co znaczy wieczornych? ja chetny ale szybko zasypiam po dobranocce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _Gretta Napisano 30 Maj (edytowany) 49 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: co znaczy wieczornych? ja chetny ale szybko zasypiam po dobranocce Lexiu dzidziuś? Uru chom wyobraźnię Edytowano 30 Maj przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 430 Napisano 30 Maj 10 minut temu, _Gretta napisał: Lexiu dzidziuś? Uru chom wyobraźnię ja już ziewam i zaraz smerfy sie kończą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _Gretta Napisano 30 Maj 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ja już ziewam i zaraz smerfy sie kończą Nie mów, tak wczas idziesz spać? Widno jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 430 Napisano 30 Maj 23 minuty temu, _Gretta napisał: Nie mów, tak wczas idziesz spać? Widno jest. no co Ty taki piątkowy humor. wracam z pracy do domu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach