Pomidora 60 Napisano niedziela o 18:09 Żarcik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 41 Napisano niedziela o 19:12 To fajnie, że on coś Ci kupił. Ja też bym chciał, żeby mnie coś kupywała kochana osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 58 Napisano niedziela o 19:26 chcialem Alfa Romeo dostalem koszulkę i maskotkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 40 Napisano niedziela o 19:28 kobiety jednak sa madrzejsze wsrod chlopow wygral karol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 40 Napisano niedziela o 19:29 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: chcialem Alfa Romeo dostalem koszulkę i maskotkę bawisz sie pluszakami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 60 Napisano niedziela o 19:31 1 minutę temu, *****_*** napisał: kobiety jednak sa madrzejsze wsrod chlopow wygral karol Oglądam wPolsce i Braun to jednak świetny aktor, ja bym się umeczyła tak gadać po paru minutach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 69 Napisano niedziela o 19:32 Przed chwilą, Pomidora napisał: Oglądam wPolsce i Braun to jednak świetny aktor, ja bym się umeczyła tak gadać po paru minutach. Odprawia msze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 60 Napisano niedziela o 19:33 Przed chwilą, dep_sour napisał: Odprawia msze? zawsze tak brzmi. Ogórek też ma nerwy ze stali że nie wybucha śmiechem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 58 Napisano niedziela o 19:52 23 minuty temu, *****_*** napisał: bawisz sie pluszakami ? nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 40 Napisano niedziela o 19:53 Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: nie xD to dlaczego dostales pluszaka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 58 Napisano niedziela o 19:55 1 minutę temu, *****_*** napisał: to dlaczego dostales pluszaka ? bo był tańszy od Alfa Romeo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 40 Napisano niedziela o 19:56 Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: bo był tańszy od Alfa Romeo aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach