tititi 0 Napisano poniedziałek o 12:05 Hej. Czy uwazacie, że to normalne, gdy facet mówi mi, iż wyglądam na mocno zmęczoną, radzi, abym chodziła na siłownię, krytykuje moje zainteresowania (mówiąc mi: oglądasz tv? współczuję), nazywa mnie overthinkerką, wyśmiewa, że mieszkam z rodzicami, szydzi z mojego zaangażowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 304 Napisano poniedziałek o 12:08 2 minuty temu, tititi napisał: szydzi z mojego zaangażowania. wyjaśnij jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ugly_kid_joe 6 Napisano poniedziałek o 12:11 może jest incelem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 356 Napisano poniedziałek o 12:40 33 minuty temu, tititi napisał: Hej. Czy uwazacie, że to normalne, gdy facet mówi mi, iż wyglądam na mocno zmęczoną, radzi, abym chodziła na siłownię, krytykuje moje zainteresowania (mówiąc mi: oglądasz tv? współczuję), nazywa mnie overthinkerką, wyśmiewa, że mieszkam z rodzicami, szydzi z mojego zaangażowania. O jakieś nie znane mi dotąd określenie, trzeba wygooglowac i poczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 356 Napisano poniedziałek o 12:47 5 minut temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Za dużo myśli o byle guwnie. Nie szukaj Najbardziej istotny w tym jest chyba praliż analityczny/decyzyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tititi 0 Napisano poniedziałek o 13:01 44 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Tak całkowicie normalne. Tak jak i on. Taki zayebisty a jest z tobą. Ehe. Co masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tititi 0 Napisano poniedziałek o 13:01 8 minut temu, Wysłałem paczkę tak napisał: Co za biedak Ironizujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tititi 0 Napisano poniedziałek o 13:07 3 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: To ze ma coś z głową będąc lepszym niż Ty czyli nie robiąc lub robiąc to co powyżej napisane. Ludzie wybitni parują się z innymi wybitnymi. On ma tylko wybitne ego skoro jest z toba. Taka chùjowa do naprawy. Proste. Uwazasz, ze jestem ...owa? Ale z tym ego racja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tititi 0 Napisano poniedziałek o 13:08 56 minut temu, ugly_kid_joe napisał: może jest incelem? Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tititi 0 Napisano poniedziałek o 13:18 8 minut temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Nie. On tak uwaza. A ty jemu wierzysz widocznie i to twój problem. Pytanie po chui z nim jesteś? Dziękuję, utwierdziłaś mnie w tym, że nie przesadzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach