kris888 464 Napisano 2 Czerwiec (edytowany) piramida wieku, mówi ci to coś? więcej się chłopców rodzi niż dziewczynek, czysta logika - nie dla każdego wystarczy. Edytowano 2 Czerwiec przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 70 Napisano 2 Czerwiec (edytowany) 33 minuty temu, kris888 napisał: piramida wieku, mówi ci to coś? więcej się chłopców rodzi niż dziewczynek, czysta logika - nie dla każdego wystarczy. wolą być same niż z incelem Edytowano 2 Czerwiec przez hrabia Pomme de terre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 464 Napisano 2 Czerwiec 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: wolą być same niż z incelem no to też prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 41 Napisano 2 Czerwiec (edytowany) Ja sobie czasami myślę, że gdzieś na świecie może by się znalazła chętna na mnie, gdyby ona pobyła ze mną ze 2 tygodnie, ale co z tego, skoro my się nigdy nie spotkamy. Ja się czuję gorszy od tych z programu "Chłopacy do wzięcia", bo tamci to przynajmniej potrafią pojechać na drugi koniec Polski za szansą na miłość życia, a ja nie potrafię się ruszyć nawet ze swojego powiatu Edytowano 2 Czerwiec przez Daniel86 Dodano słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach