hrabia Pomme de terre 73 Napisano 4 Czerwiec ja cały zesrany a tu mam nadpłatę 159 zeta xd plus przelali mi wcześnie jak nigdy bo w maju nadpłacony podatek a się uzbierało trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 4 Czerwiec bo zapomniałem że miałem ulgi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 4 Czerwiec 4 minuty temu, Człowiek szczęśliwy tak napisał: Coś jak spadek po mamie z konta pocztowego xD kupiłem tekkena 8 płytę ps5 w sumie z tym zwrotem ok 1800 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 324 Napisano 4 Czerwiec 12 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: ja cały zesrany a tu mam nadpłatę 159 zeta xd plus przelali mi wcześnie jak nigdy bo w maju nadpłacony podatek a się uzbierało trochę Ze mną też. Ja mam nadpłatę 600 złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 4 Czerwiec i jeszcze wczoraj ok 35 zł znalazłem na ławce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 4 Czerwiec 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Ze mną też. Ja mam nadpłatę 600 złotych. o dziwo pani miła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 324 Napisano 4 Czerwiec 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: i jeszcze wczoraj ok 35 zł znalazłem na ławce Ja klucze i dałam ogłoszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1842 Napisano 4 Czerwiec Fajna niespodzianka. Ja nie mam zadnych nadplat, pracodawca mnie rozlicza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 4 Czerwiec 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Fajna niespodzianka. Ja nie mam zadnych nadplat, pracodawca mnie rozlicza. mnie by nie mógł bo mam dodatkowe źródła dochodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 4 Czerwiec w sumie już te 35 zł przeyebałem postawiłem kumplom po piwie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 4 Czerwiec co zabawne sam dawno nie piłem a mam w lodówce jakieś somersby porzeczka wanilia z Żaby i jakieś IPA ze Stokroty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach