Niе otwieraj oczu 57 Napisano wczoraj o 20:18 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale często widzę atrakcyjną a on taki sredni albo odwrotnie. Ludzie różnie się dobierają. Chyba charakter najważniejszy. Charakter też może być atrakcyjny i on w takiej sytuacji że ma ładną u boku pewnie stroszy pióra jak paw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 377 Napisano wczoraj o 20:19 (edytowany) 2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Nigdy nie wiem o czym ona pisze, ale chyba szuka zaczepki, bo nudą w życiu wieje. Też mi ciężko zrozumieć, dziwna gwarę ma Edytowano wczoraj o 20:19 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 57 Napisano wczoraj o 20:20 4 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Nie no, dobrze wymijasz zrób szpagat jeszcze jak umiesz bo dobrze cię wychowali i polykasz Spokojnie bo jest późno i tak idziemy za niedługo spać, a forum całe twoje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano wczoraj o 20:20 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie umiem szpagatu. Sama sie wychowałam. Co połykam? Hmmm jak jesteś taka kjut nieświadoma to nawet lepiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 57 Napisano wczoraj o 20:21 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Też mi ciężko zrozumieć, dziwna gwarę ma Tylko leżak czai jej system narracji, bo to jest inny świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 377 Napisano wczoraj o 20:30 9 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Hmmm jak jesteś taka kjut nieświadoma to nawet lepiej... Połykać może kto chce i ci do tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 35 Napisano wczoraj o 20:31 Ja nie moge spac bo mysle o Klaudii i mi smutno, ze jej nie ma i cierpie psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 377 Napisano wczoraj o 20:31 8 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Tylko leżak czai jej system narracji, bo to jest inny świat. Niektórzy też czają tylko wolą nie odpowiadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 57 Napisano wczoraj o 20:34 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Niektórzy też czają tylko wolą nie odpowiadać Też dobry sposób żeby pozbyć się natręta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 35 Napisano wczoraj o 20:34 A ja lubie z doombo pisac, to wy macie problem jakis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano wczoraj o 20:40 Też lubię ze srynikiem pisać chyba jako jedyny typ nie jest pozerkiem tu fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 35 Napisano wczoraj o 20:40 A ja za Klaudia, ale jej nie ma, niestety A qwerty tu chyba dawno nie widzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 35 Napisano wczoraj o 20:41 A co to pozerek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 35 Napisano wczoraj o 20:43 Moj kumpel wlasnie smazy english breakfast czy tam fry-up i zara bede opieerdalal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano wczoraj o 20:44 A takie tam. A kto to zapent? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano wczoraj o 20:47 Ale ta fasolka to dobrze wymyślili a dobra jest kaszanka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 262 Napisano wczoraj o 20:47 3 minuty temu, pasztetowa mniamusi napisał: Moj kumpel wlasnie smazy english breakfast czy tam fry-up i zara bede opieerdalal xD na ryżu są dobre rzeczy, mało się zje a syte mieszanka z warzywami, można dodać kiełbasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 35 Napisano wczoraj o 20:48 A to byly lover kwikernes xD A klaudia.sie.tak lrzyjaznila.z man of the moon, a teraz po niej jedzie a ta placze i odbija, lol Vikernes kiedys mowila.zapentowi, ze gdybym mial prace, to bylbym jej spelnieniem marzen chlopak... ale niestety, nie mam pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano wczoraj o 20:49 Jak zapominam że to z krwi to mi smakuje bo mam problemy z pamięcią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano wczoraj o 20:51 Mi się Srynik kojarzy z takim teledyskiem Blura co jest ten ciemny blondynek wokalista i ma psie oczka i depresje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 35 Napisano wczoraj o 20:59 Ojeebalem juz https://files.catbox.moe/4xkla3.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 35 Napisano wczoraj o 21:04 Ano tak to jest, ale dzieki dumbo ze jestes, bo jak nje ma klaudii i cierpie, to przynajmniej mam z kim popisac, i jest spoko, bo tak to nie mam z kim juz za bardzo, kto pisze po polsku, a po angielsku mi sie nie chce na razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 35 Napisano wczoraj o 21:05 To dobre, ja jajecznice lubilem jesc z pieczarkami i cebula, chleb razowy pasuje i pomidor tez Frytek z serem camembert nigdy nie jadlem, ale pieczony camembert z zurawina tak. Mi na niektore osoby tutaj szkoda juz energii, nie musze tutaj ze wszystkimi pisac i odpisywac kazdemu kto mnue cytuje, szkoda czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 35 Napisano wczoraj o 21:06 No zajeebioza, kolega ktory jest geejem przyjezdza tu i nam gotuje mnie i wspollokatorowi xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano 23 godziny temu Fajny taki kolega. Mi kolega gey robił tortille xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 377 Napisano 23 godziny temu 41 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Też dobry sposób żeby pozbyć się natręta. Zazwyczaj nie przeszkadza mi jak inni coś piszą. Śpisz już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 35 Napisano 23 godziny temu No fajny, chate tez nam sprzata chociaz no ja tez posprzatam czy pozmywam, nie ze nic nie robie No nam wrapy serwowal z salata, kurczak, bekon, zolty ser i dobre tez Ostatnio mial urodziny to mu kartke kupilem i napisalem w srodku zyczenia i sie ucieszyl ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano 23 godziny temu (edytowany) Jak ktoś lubi zrec to fajnie się mu gotuje Edytowano 23 godziny temu przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 35 Napisano 23 godziny temu Ja lubie, ale powinienem wiecej owocow jesc, przydaloby sie zjesc z kilo jablek, moze jutro pojde i sobie kupie, jak mi sie bedzie chcialo, gdzies w warzywniaku jakims gdzie robia brytole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 35 Napisano 23 godziny temu No wiem, moja babcia zawsze mowi ze to przyjemnos mi gotowac, bo ja zawsze wszystko zjadam xd Wspookator zazwyczaj ledwo je, a mnue komentuja ze co dostane na talerzu to pare chwil i juz wszystko znika XD talerz pusty haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach