Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
krelzol

dzisiej jak wyjezdzalem spod hipermarket xD

Polecane posty

widzialem typa co cofal, a inny wyjezdzal przodem, ale ten co cofal to mial na tylnej szybie wielka naklejke ***** *** xD to specjalnie puscilem tego co przodem wyjezdzal, a jak on wyjechal to tamten poczul sie ze jego tez puszcze, a ja wtedy gaz do dechy i prosto w skoorwysyna xD odbilem w ostatniej chwili i tak na centrymetry w niego nie przyjeebalem xD 

on potem jechal za mna przez kilka skrzyzowan, oczekiwalem konfrontacji patrzac sie w lusterko ale niestety odbil pozniej w lewo xD a ja pojechalem prosto xD

ale bym chcial peopwca najeebac, nie za sam fakt popierania PO bo mam wyjeebane ale ze tak sie musi z tym ***** *** manifestowac, atencyjna kuuurwa jeeebana , szkoda ze nie jechal za mna az sie zatrzymam i nie napadl mnie

od teraz jak tylko zobacze gdzies naklejke ***** *** na samochodzie to bede zamieniac sie w hama, co na rondzie zamiast odpuscic gaz jak kto przed niego wyjedzie, to bede redukowal bieg i dawal gaz do dechy i trabil xD jak tylko zobacze ze ma ***** *** na samochodzie xD

jak mi ***** *** wyjedzie na autostradzie przed maske przy duzej predkosci to nie zwolnie, tylko dodam gazu skrece lekko w prawo a potem szybko w lewo zeby mu w kant przypieeerdolic i zeby jebnaal w barierke i zeby mu kark sie przetrącił . 

moja nienawisc do ***** *** nie wynika nawet z politycznej sympatii do pisu, nawet z politycznej sympatii do pisu ponad po, ale glownie z nienawisci do cypisa, tej kooorwy rapersko hip hopowej ktora ten znak wymyslila

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować