pumpernikiel32 17 Napisano 12 godzin temu Pokonując Sabalenkę w trzech setach 🥰 Czarnoskóra piękność została dzisiaj francuską księżniczką, mistrzynią Roland Garros 2025 🥰 Brawo Coco, zasłużyłaś sobie na to zwycięstwo! Obczajcie sobie w Googlach jaka ona jest piękna 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 37 Napisano 12 godzin temu wow to brawo, ale dostala w doope sabalenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 17 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, pasztetowa mniamusi napisał: wow to brawo, ale dostala w doope sabalenka Nooo właśnie tak myślałam, że tak będzie, bo Saba coś przemęczona się wydawała, a Coco ma bardzo silną, stabilną defensywę, trzyma dobry poziom i można powiedzieć, że to wręcz jej forma życia (no i jak było US OPEN 2023). Po prostu przemęczenie, Saba powinna iść na jakiś urlop. Coco się to należało i bardzo dobrze, cieszę się bardzo 🥰 Jeszcze mnie rozbroiło, jak powiedziała, że sama się tego nie spodziewała 🥰 Piękna 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 37 Napisano 12 godzin temu nie znam tej coco, moja babcia na pewno ogladala ten mecz, zadzwonie do niej niedlugo i sie spytam jak poszlo xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 4 Napisano 12 godzin temu czy ja wiem czy taka piekna? troche malpe przypomina, ale to tylko moje wlasne spostrzezenie moge sie mylic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 37 Napisano 12 godzin temu nikogo twoje zdanie nie interesuje ty truckerski odpadzie, wypieerdalaj w koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 17 Napisano 12 godzin temu W sumie liczą się umiejętności, a nie uroda. Ale z pięknych tenisistek jeszcze jest hiszpanka Paula Badosa, obecnie 10 w rankingu WTA, zawsze lubię ją oglądać, bo mi się podoba z wyglądu xD no i lubię jej styl gry. Prywatnie przyjaźni się z Sabalenką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 37 Napisano 12 godzin temu ja dawno nie ogladalem tenisa, ale niektore mialy fajne nogi zgrabne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 242 Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, pumpernikiel32 napisał: Nooo właśnie tak myślałam, że tak będzie, bo Saba coś przemęczona się wydawała, a Coco ma bardzo silną, stabilną defensywę, trzyma dobry poziom i można powiedzieć, że to wręcz jej forma życia (no i jak było US OPEN 2023). Po prostu przemęczenie, Saba powinna iść na jakiś urlop. Coco się to należało i bardzo dobrze, cieszę się bardzo 🥰 Jeszcze mnie rozbroiło, jak powiedziała, że sama się tego nie spodziewała 🥰 Piękna 🥰 A jak ma wyglądać Sabalenka? Od października 2024r jest numerem jeden i każda jej depcze po piętach jak wcześniej Idze. W rankingu ciągłe przetasowania i mimo tego, Aryna ma 4tys punktów przewagi nad Coco. Mecz był piękny i nieprzewidywalny do końca. Coco mi imponuje niesamowitym spokojem i opanowaniem. Pomijając oczywiście bardzo dobrą grę obu tenisistek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 37 Napisano 12 godzin temu to fajny mecz musial byc, pewnie bym z babcia ogladal, gdybym byl w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 242 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: W sumie liczą się umiejętności, a nie uroda. Ale z pięknych tenisistek jeszcze jest hiszpanka Paula Badosa, obecnie 10 w rankingu WTA, zawsze lubię ją oglądać, bo mi się podoba z wyglądu xD no i lubię jej styl gry. Prywatnie przyjaźni się z Sabalenką Raducanu przebija urodą Badosę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 37 Napisano 12 godzin temu a idze swiatek podobno coraz gorzej idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa analna 2 Napisano 12 godzin temu 15 minut temu, krelzol napisał: czy ja wiem czy taka piekna? troche malpe przypomina, ale to tylko moje wlasne spostrzezenie moge sie mylic tak jak każdy czarny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 17 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: A jak ma wyglądać Sabalenka? Od października 2024r jest numerem jeden i każda jej depcze po piętach jak wcześniej Idze. W rankingu ciągłe przetasowania i mimo tego, Aryna ma 4tys punktów przewagi nad Coco. Mecz był piękny i nieprzewidywalny do końca. Coco mi imponuje niesamowitym spokojem i opanowaniem. Pomijając oczywiście bardzo dobrą grę obu tenisistek. To prawda, opanowanie Coco i jej spokój niezależnie od sytuacji jest niesamowity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 37 Napisano 12 godzin temu no ale jak wyjdzie taki czarny z wielka lapa i napakowany triceps to bialasy zdychaja na strzala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 242 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa mniamusi napisał: a idze swiatek podobno coraz gorzej idzie Nawet bardzo. Ale póki co, ani Sabalenka, ani Coco nie ma takich osiągnięć jak Iga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 23 Napisano 11 godzin temu Kiedys pamietam jeszcze Hurkacz gral tez duzo, a jemu jak idzie? Nie wiem czy nie slyszalem, ze tez coraz gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 17 Napisano 11 godzin temu Nie wiem, czy zmiana trenera wyszła na dobre Idze, lepiej jej szło jak był ten poprzedni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 242 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: To prawda, opanowanie Coco i jej spokój niezależnie od sytuacji jest niesamowity Bardzo możliwe, że w środku się "gotowała", za to na zewnątrz poker face. Jej mama była zarąbista Końcówka 3 seta, a ona oczy zamknięte i . To są prawdziwe emocje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 242 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Pashtetova Shadowspell napisał: Kiedys pamietam jeszcze Hurkacz gral tez duzo, a jemu jak idzie? Nie wiem czy nie slyszalem, ze tez coraz gorzej I tak i nie. Hubi jest po kontuzji, miał przerwę i zmienił trenera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 23 Napisano 11 godzin temu aha, no slyszalem, swiatkowa tez zmienila trenera, ciekaew czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 4 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, pasztetowa mniamusi napisał: a idze swiatek podobno coraz gorzej idzie i dobrze bo juz mnie wkoorwia ta swiatek bo ciagle o niej w radiu peeerdola do pozygu, jak sie o kims tak pieerdoli ciagle i go chwali to zaczyna wkoorwiac mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 17 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Pashtetova Shadowspell napisał: aha, no slyszalem, swiatkowa tez zmienila trenera, ciekaew czemu Podobno ten poprzedni trener Tomasz Wiktorowski pokłócił się z psycholożką Igi Darią Abramowicz, no i po tej scysji jakoś zdecydowali wewnątrz sztabu, że się z nimi pożegna. Teraz ma nowego trenera Wim Fissetta, ale jakoś słabo jej idzie. Edytowano 11 godzin temu przez pumpernikiel32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 4 Napisano 11 godzin temu takim samym sposobem lewandoskiego znienawidzilem bo ciagle pieerdolili o nim, a tu wyszlo ze mu sie zona koorwi z marokanczykanskimi tancerzami beka z tyyypa xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 4 Napisano 11 godzin temu jeeebac te kuurwy, tak samo otylia jedrzejczyk w wypadku brata zajeebala, a tak pieerdolili o niej, malysz, piotr zyla co tez zona miala dosc tego pajaca i jego hehe hehe glupkowatej jakby nacpanej wymowy, kamil stoch i te inne znane p0lskie kuurwy co takie slawne byly, 1-2 lata max popieerdola i znikaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 23 Napisano 11 godzin temu no ja nie lubilem tej swiatkowej nigdy i zazdroscilem jej ze wygrywa i wszyscy sie jaraja a ja taki przegryw biedak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 4 Napisano 11 godzin temu zaraz ige zastapi jakis biegacz chodziaz, jak mu bylo? korzenioski xDDD tez o typie pieerdolili dyscyplina co nikt nie oglada i wogole kooorwa chodzenie na czas XD to jest takie XD ze ja piueeerdole ale p0laczek stal sie w durnym sporcie najwybitniejszy i teraz kazdy kojarzy korzenioskiego xD co nastepne bedzie? p00laczek mistrzem w kuuurwa srraniem na odleglosc? i naagle zaczna pieeerdolic tylko o nim przez 2-3 lata lprdl do pozygu az mnie to wkoorwia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 23 Napisano 11 godzin temu jak widzialem gdzies relkame srewandowski albo swiatek to nie kupowalem albo opuszczalem sklep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 242 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: Nie wiem, czy zmiana trenera wyszła na dobre Idze, lepiej jej szło jak był ten poprzedni. No nie wiem. Wiktorowski jakby trzymał się wersji gry ofensywnej u Igi. Praktycznie niewiele zmienił w jej serwisie ( nie ma najlepszego) a o grze przy siatce to już w ogóle nie mówię. Ja tam wolę poczekać spokojnie na inną grę u Igi. Jest młoda, ma czas na naukę i obrzydliwie bogata, może zatrudnić takich trenerów jakich zechce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 17 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Pashtetova Shadowspell napisał: no ja nie lubilem tej swiatkowej nigdy i zazdroscilem jej ze wygrywa i wszyscy sie jaraja a ja taki przegryw biedak To jest okupione bardzo ciężką pracą, ja tam jej nie zazdroszczę, tak samo jak innym tenisistkom z czołówki rankingu, bo żeby grać na takim poziomie, to trzeba zapierdzielać jak robocik, ćwiczyć, ćwiczyć, i jeszcze raz ćwiczyć, a i tak nie wiadomo czy inna tenisistka ci nie da popalić, albo będziesz mieć słabszy dzień i publicznie nie wyjdziesz na słabego zawodnika. Ciężki kawałek chleba tak naprawdę i właściwie trzeba się temu w 100% poświęcić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach