miramar 178 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Miaina napisał: W tym roku mam plan zrobić domek dla jeży, może będzie mniej ślimaków gdy się rozgoszczą. Robiłam domki dla jeży ale nie chciały w nich zamieszkać. Widocznie są wybredne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 33 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Czasami to nie tylko ręce opadają jak coś napiszesz. Sądzisz, że Miecz jest głupi i nie dostrzegłby gdybyśmy robiły z niego bekę? Otóż mam najpewniejszą pewność, że nie. Wyluzuj nieco i ciesz się życiem. Nie wiem gdzie podziała męskość? Wyluzowany cały czas. Męskość jest wyłączona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Napiszę jak kogoś chcesz znaleźć na poważnie, jak czyta nie najlepiej to wygląda. Tak przyciąganie erotomanòw i nic więcej ani to pożytku ani na poważnie. Wiem jesteście mądre specjalnie ośmieszanie tego Miecza. Rozmowa do niczego nie zobowiązuje Piotrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 178 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie wiem gdzie podziała męskość? Wyluzowany cały czas. Męskość jest wyłączona. Twoja męskość jest wyłączona? Czasem tak bywa. Może to minie. Sądzisz, że męskie zachowanie polega na oczernianiu innych użytkowników? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Robiłam domki dla jeży ale nie chciały w nich zamieszkać. Widocznie są wybredne. Może masz psa albo inne zwierzaki? Ja już nie mam, a na kota sąsiadów który przychodził postawiłam dwa ultradźwiękowe odstraszacze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 33 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Twoja męskość jest wyłączona? Czasem tak bywa. Może to minie. Sądzisz, że męskie zachowanie polega na oczernianiu innych użytkowników? Jakim oczernianiu? erotomaństwo rodzaj choroby nawet można leczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 178 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Miaina napisał: Może masz psa albo inne zwierzaki? Ja już nie mam, a na kota sąsiadów który przychodził postawiłam dwa ultradźwiękowe odstraszacze. Dziki koty przychodzą. Może to dlatego. Choć w tym roku jest ich mniej. Chyba tylko jeden. I to przez to kosy się rozpanoszyły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 178 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Jakim oczernianiu? erotomaństwo rodzaj choroby nawet można leczyć. Nie mam nastroju do prowadzenia z Tobą polemiki na temat innych użytkowników forum pod ich nieobecność. Dobrej niedzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 178 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Miaina napisał: Dobrej niedzieli. Oddalam się ku realowi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Dziki koty przychodzą. Może to dlatego. Choć w tym roku jest ich mniej. Chyba tylko jeden. I to przez to kosy się rozpanoszyły. Bardzo możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 33 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, miramar napisał: Nie mam nastroju do prowadzenia z Tobą polemiki na temat innych użytkowników forum pod ich nieobecność. Dobrej niedzieli. Tak skasują temat, tak biednego erotomana podjudzać byście się wstydziły. Jestem strażnikiem moralności i cnót. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 61 Napisano 6 godzin temu Nie jest najwidoczniej chory psychicznie to piszą na luzie tak jak lubią (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 11 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Nie jest najwidoczniej chory psychicznie to piszą na luzie tak jak lubią (?) Hhttps://www.tiktok.com/@basti713/video/7511095666022550806 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach