Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 8 godzin temu Ale jak mi fajnie pachnie z pachy bo niezly deo i perfuma a 3 papierosy pozniej czuje smrod to jednak sie odechciewa tego palenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 8 godzin temu I ubrania tez zaczynaja walic fajkami fuj Ja wole jak pachna ladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 8 godzin temu Takie popsute menele to aż czuć kwas z ich bebechów jak już całkiem są rozwaleni fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 464 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Świeży pot nie cuchnie az tak chyba że się nie wietrzy i ciągle chleje i żre guwno prawda. dlatego jak czuję że koszulka mokra to od razu do prania. nie czekam aż będzie śmierdzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 8 godzin temu Ale to z wiekiem jak długo chleja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: to co ty zasłon, rolet w oknach nie masz? jak można łazić nago po mieszkaniu jeszcze żeby inni oglądali. nienormalne Jeszcze nie mam wszystko kosztuje mi rodzice nawet żarówki nie kupiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 8 godzin temu Haha sam kiedys bylem menelem i pilem kwas jablkowy 7.5% za £1.09 z Herrefordshire 500ml dosc czesto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 8 godzin temu A w sklepie jakis chinczyk a ja kupowalem tam zawsze a on do mnie potem TEENK JUUU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 464 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Jeszcze nie mam wszystko kosztuje mi rodzice nawet żarówki nie kupiom no ale jak z matką jeszcze mieszkałeś, to też nie było zasłon czy rolet w oknach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Kiedys bralem antydepresnty i sobie pomyslalem ze pojde do pracy i zarobie 10 cydrow na godzine wow zaaplikowalem o robote w necie na drugi dzien juz mialem na zmywaku robote, ale po jednym dniu wymieklem, nie nadaje sie do pracy, niestety Edytowano 8 godzin temu przez Pashtetova Shadowspell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: no ale jak z matką jeszcze mieszkałeś, to też nie było zasłon czy rolet w oknach? Były beznadziejne z drewna itd wszystko wyrwalem do cna robiąc remont sypialni na minimalizm milionerski lu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, kris888 napisał: no ale jak z matką jeszcze mieszkałeś, to też nie było zasłon czy rolet w oknach? Wasze píerdolenie jest irytujące Najpierw piszom zarobiles i wydales na glupoty A potem by spytali to ty nawet nie masz chromcasta w tv to po co stoi tv w sypialni jak się nie da nic włączyć I gadaj z takimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 7 godzin temu No racja Meczacy sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 7 godzin temu Wszystko kosztuje czy to karnisz czy zasłona czy podkładka pod talerz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pashtetova Shadowspell napisał: No racja Meczacy sa Albo weszli do mieszkania wydali na gruntowny remont 80tyś i kozaczom ale jakto nie masz nawet listew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 7 godzin temu No masakra wpadna pokozacza i nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 7 godzin temu No nie mam listew sprzedam jednom płytę to kupię i zamontuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 7 godzin temu Tak samo rolety i inne szajsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 7 godzin temu Szajsy srajsy fajsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mental disorder 4 Napisano 7 godzin temu 28 minut temu, Pashtetova Shadowspell napisał: Kiedys bralem antydepresnty i sobie pomyslalem ze pojde do pracy i zarobie 10 cydrow na godzine wow zaaplikowalem o robote w necie na drugi dzien juz mialem na zmywaku robote, ale po jednym dniu wymieklem, nie nadaje sie do pracy, niestety A nie w fabryce trampek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 7 godzin temu Nie bylem nigdy w fabryce odziezowce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 7 godzin temu Herefordshire Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mental disorder 4 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Za długo bzykam tak napisał: No nie mam listew sprzedam jednom płytę to kupię i zamontuje Zesrasz się. Poza tym po co się przyzwyczajasz, jak niedługo pod most idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 27 Napisano 7 godzin temu Jeszzcze chyba pare lat mu zostalo zanim pojdzie pod most Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach