KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Byś została prostytutka albo samotnom matkom z bombelka gdzie byś wybrała leżaka porządnego jakiegoś w życiu no nie wybralabym lezaka bo bym narzygala na niego i nie doszlo by do niczego a z munkiem bym zastosowala 10 roznych metod antykoncepcyjnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu Urodę jeszcze trzeba dobrze umiejętności wykorzystać a z tego co widzę mało która potrafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 2 godziny temu (edytowany) umieja tylko to mniejszosc jeszcze taka kórewska w spoleczenstwie bo troche siara Edytowano 2 godziny temu przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: no nie wybralabym lezaka bo bym narzygala na niego i nie doszlo by do niczego a z munkiem bym zastosowala 10 roznych metod antykoncepcyjnych I dlatego lepiej jest jak jest nie nadaje się dumbo do lepszego looku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu Także powinna dziękować bogu którego nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 2 godziny temu mi sie moj look podoba a innym nie musi moga zdychac i rzygac z tego smrodu a mnie to bedzie bawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 2 godziny temu jestem czarnoksieznikiem i sie smieje szyderczo uga buga mam beke jaka jestem oblesna i straszna ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: mi sie moj look podoba a innym nie musi moga zdychac i rzygac z tego smrodu a mnie to bedzie bawic Bóg chciał żeby dumbo się podobala lezakowi a co z tym zrobisz twoja pochwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 2 godziny temu ten Bog ktorego sobie wymysliles bo nie zniesiesz prawdy lucyfera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał: mi sie moj look podoba a innym nie musi moga zdychac i rzygac z tego smrodu a mnie to bedzie bawic Mamy 2mln samotnych matek jakby tak postawić je w rzędzie i każdej wsadzic huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 2 godziny temu tylko szkoda ze lucyfera tez nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 2 godziny temu no a co w tym dziwnego skoro ludzie to bydło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu Ile było zachorowań covid wybór ídioty na dawce nasienia powini skwalifikowac na chorobe psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 2 godziny temu jak ma cieczke to kazdy czuje i atakuje i powołuje nowe bydło na swiat a tworza se do tego jakas ideologie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: no nie wybralabym lezaka bo bym narzygala na niego i nie doszlo by do niczego No daj znać jak będziesz chciała przyjechać do związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 2 godziny temu nie dam bo wtedy nie bede miala jego atencji i nie bedzie plakal ze go nie kocham zanim wyladuje pod mostem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 2 godziny temu gdyz poniewaz kreatywna mysl nie powstanie nigdy w jego umysle bo jest podczłowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał: nie dam bo wtedy nie bede miala jego atencji i nie bedzie plakal ze go nie kocham zanim wyladuje pod mostem To nie jest możliwe bo setki tysięcy za mieszkanie chcesz zobaczyć akt notarialny że to własność a nie komunalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: nie dam bo wtedy nie bede miala jego atencji i nie bedzie plakal ze go nie kocham zanim wyladuje pod mostem 3 minuty temu, KaszalotSpermacetowy napisał: gdyz poniewaz kreatywna mysl nie powstanie nigdy w jego umysle bo jest podczłowiekiem Wiesz w jakim miejscu jest rynek takim ze jeden z miliarderow zalozyl szorta To nie jest dobry moment na longa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu Także bardzo bogaty człowiek stawia pół majątku że gowwno spadnie a ja mam wejść że urośnie... No raczej ryzykowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu Moja ostatnia analiza techniczna Zrobiłem at 6040p wchodzę na szorta x2 jeśli trafi mamy 6000p a typ akurat szortuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 2 godziny temu Yyy niezle Boże jak dobrze być asem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: Yyy niezle Boże jak dobrze być asem Jeszcze byś zdazyla po swojemu tu zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Yyy niezle Boże jak dobrze być asem Czemu dumbo nie jest romantyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 2 godziny temu No bo kieruje się swoim interesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: No bo kieruje się swoim interesem Dzisiaj twój munek nie wierzył mi w to Hhttps://ibb.co/GQJDrDKR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu Dziwi mnie że fascynuje ciebie ten zazdrisnik idíota jedynym mitomanem jest on sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 2 godziny temu Nie wiem o czym piszesz mam to w dûpie pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za długo bzykam tak 12 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: No bo kieruje się swoim interesem Chcesz ślub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach