Spaghetti... 138 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Na życzenie ... Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 7 godzin temu Myślę ładna piosenka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 7 godzin temu Pjoter jakie oczy. Tajemniczy xD haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 5klepka napisał: Pjoter jakie oczy. Tajemniczy xD haha No co haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 7 godzin temu Krindż Pjoter Ogórek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 7 godzin temu Sam wstawiałeś cała twarz. To też krindz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 5klepka napisał: Sam wstawiałeś cała twarz. To też krindz. To co wstawiałem, a co jest rzeczywistością to różnica Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: To co wstawiałem, a co jest rzeczywistością to różnica Tajemnica też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, _Gretta napisał: Tajemnica też? Tajemnica musi zostać, ale bez przesady ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 6 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 6 godzin temu 24 minuty temu, 5klepka napisał: Sam wstawiałeś cała twarz. To też krindz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 246 Napisano 6 godzin temu No dobra. Coś tam zagram. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 6 godzin temu Podziwiam że masz czas na te wszystkie telnowele tureckie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 6 godzin temu To jest krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 5klepka napisał: Podziwiam że masz czas na te wszystkie telnowele tureckie. Miałem, ale dobrze wspominam niektóre romantico 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wrzucam tego non stop ale jak popatrzysz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Miałem, ale dobrze wspominam niektóre romantico Esmeralda to była pierwsza z tych telenowel. Kojarzysz?. Potem Zbuntowany Anioł.Na Esmeraldę to czekałam bo to nowość była, potem to już na jedno kopyta, że tak powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie wrzucam tego non stop ale jak popatrzysz Tę akurat lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Nie wrzucam tego non stop ale jak popatrzysz Jako masz kolor oczu? Ja miałam zielone jako dziecko. Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: Tę akurat lubię. To jest na faktach autentycznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, _Gretta napisał: Esmeralda to była pierwsza z tych telenowel. Kojarzysz?. Potem Zbuntowany Anioł.Na Esmeraldę to czekałam bo to nowość była, potem to już na jedno kopyta, że tak powiem Esmeraldy nie pamiętam, ale Milagros jak najbardziej mój typ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jako masz koor oczu? Ja miałam zielone jako dziecko. Powiększ sobie https://wpcdn.pl/kafeteria-forum/monthly_2025_06/1110407979_s200x200.thumb.jpeg.2119c769be4f912c608f3090c6507fa1.jpeg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Powiększ sobie Chyba zielone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Chyba zielone? 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chyba zielone? Teraz zaśpiewaj słowa znasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 6 godzin temu Wrzuciłaś mój klimat ... ciekawe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Teraz zaśpiewaj słowa znasz Ja śpiewam nie wiem o czym Nie wiem, co jest po czym? Gdy zamknę oczy, ciemno jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach