Onaaaa 389 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem, ale nie oceniaj książki po okładce Nie oceniam i dlatego sie zadaje co z niektórymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Przy okazji zrobię jej 5 cioro dzieci A jak sąsiad zapyta jak leci? to powiem mu że miłość u mnie dała znać. Bez wątpienia miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Przecież w każdej telenoweli o to chodzi. Tak, ale chyba myślisz o tym zakazanym owocu, a nie powinnaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Bez wątpienia miłość No przecież piątka to jest już coś. Weź teraz to urodź i przeżyj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No przecież piątka to jest już coś. Weź teraz to urodź i przeżyj A jak będa bliźniaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przy okazji zrobię jej 5 cioro dzieci A jak sąsiad zapyta jak leci? to powiem mu że miłość u mnie dała znać. Strzelam nader celnie choć mam wąskie łoże, lecz na czas treningów tłumik se założę. Po co hałasować i budzić sąsiadów, strzał może być celny jednak wciąż bez śladów. Jak prawdziwy Ninja, lub jaki Nikita - zjawia się, zastrzeli, potem nagle znika Pozostawia jeno rozpalone ciało - znak to jest niechybny, że jej było mało Kobiet chętnych pełno. Wszak znak rozwiązłości: "Może być ktokolwiek. Byle nie Trzaskowski!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak, ale chyba myślisz o tym zakazanym owocu, a nie powinnaś Zakazany owoc podobno smakuje najlepiej, ale dalej nie wiem do czego zmierzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: A jak będa bliźniaki? Nie bliźniaki to nie lepiej nie. One chcą byc razem i wszędzie a jak nie będą to będzie płacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie bliźniaki to nie lepiej nie. One chcą byc razem i wszędzie a jak nie będą to będzie płacz. Tak czy inaczej tyle dzieci mieć i jeszcze kochać to dopiero jest coś . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tak czy inaczej tyle dzieci mieć i jeszcze kochać to dopiero jest coś . na Podkarpaciu każdy ma 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Zakazany owoc podobno smakuje najlepiej, ale dalej nie wiem do czego zmierzasz. To prawda, ale nie zawsze powinno się skosztować i w tym przypdaku telenowela jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: na Podkarpaciu każdy ma 7 Zawsze chciałem mieć 11 drużynę piłkarską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Strzelam nader celnie choć mam wąskie łoże, lecz na czas treningów tłumik se założę. Po co hałasować i budzić sąsiadów, strzał może być celny jednak wciąż bez śladów. Jak prawdziwy Ninja, lub jaki Nikita - zjawia się, zastrzeli, potem nagle znika Pozostawia jeno rozpalone ciało - znak to jest niechybny, że jej było mało Kobiet chętnych pełno. Wszak znak rozwiązłości: "Może być ktokolwiek. Byle nie Trzaskowski!" Oczywiście że nie Trzaskowski tylko nasz bokser Nawrocki. On przybędzie szybko jak ninja się zjawi i tak pocałuję że orgazm eksploduję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: na Podkarpaciu każdy ma 7 Tak tylko ja mam mniej ale jeszcze nic straconego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: To prawda, ale nie zawsze powinno się skosztować i w tym przypdaku telenowela jest ok. Nie powinno się próbować, no ale w zyciu bywa różnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Zawsze chciałem mieć 11 drużynę piłkarską Ale mi do średniej brakuje tylko 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Tak tylko ja mam mniej ale jeszcze nic straconego 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ale mi do średniej brakuje tylko 6 Widzisz, przez Ciebie ktoś po sąsiedzku musi mieć 13! Edytowano 5 godzin temu przez WychodzeNaChwile 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Oczywiście że nie Trzaskowski tylko nasz bokser Nawrocki. On przybędzie szybko jak ninja się zjawi i tak pocałuję że orgazm eksploduję. Nawrockiego zostaw, on już jest żonaty! Też Ci rozkosz sprawię (może na 3 raty...) Gdzie punkt G odnaleźć już się dowiedziałem: W słowie 'ShoppinG' siedzi wraz z 'Premię dostałem' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Widzisz, przez Ciebie ktoś po sąsiedzku misi mieć 13! Tak wszędzie przedszkola są jeszcze chwilę a mnie stąd wyrzucą że zaniżam średnią i gdzie ja się podzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie powinno się próbować, no ale w zyciu bywa różnie... Wiem, ale czasami lepiej odpouścić tą telenowelę... Spokojnej nocy Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Wiem, ale czasami lepiej odpouścić tą telenowelę... Spokojnej nocy Elcia Masz racje. Dobrej nocy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak wszędzie przedszkola są jeszcze chwilę a mnie stąd wyrzucą że zaniżam średnią i gdzie ja się podzieje zostaniesz karnie wysiedlona z Podkarpacia jako jednostka aspołeczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Nawrockiego zostaw, on już jest żonaty! Też Ci rozkosz sprawię (może na 3 raty...) Gdzie punkt G odnaleźć już się dowiedziałem: W słowie 'ShoppinG' siedzi wraz z 'Premię dostałem' Ale czemu na 3 raty? Czemu sztukowanie? Ja chce rozkosz za jednym zamachem jąk lewy sierpowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Masz racje. Dobrej nocy. Cieszę się, że się zgadzamy. Dobrej nocy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: zostaniesz karnie wysiedlona z Podkarpacia jako jednostka aspołeczna Trudno się mówi i żyje się dalej Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Trudno się mówi i żyje się dalej Dobranoc ja tez odpadam... dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 5 godzin temu Po co spać jak mają niektórzy udawać że spia to yebac tak jak i piss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach