WychodzeNaChwile 711 Napisano wczoraj o 13:10 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Sso ty gadash? To ja się muszę dokształcić. bzdury gada Moja prababcia chodziła spoć z kuromi... to jaki króliczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano wczoraj o 13:18 10 minut temu, miramar napisał: Gratulacje. Dla tych po mamusi także. I dla mamusi bo jak sądzę czuwała nad całym przebiegiem procesu edukacji. Tak i tylko ten, nad którego edukacja nie czuwałam będzie mieć czerwony pasek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 204 Napisano wczoraj o 13:19 Przed chwilą, Pokraka napisał: Tak i tylko ten, nad którego edukacja nie czuwałam będzie mieć czerwony pasek Bo nauczyciele się uwzięli, co Ty nie wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano wczoraj o 13:25 3 minuty temu, miramar napisał: Bo nauczyciele się uwzięli, co Ty nie wiesz? Oczywiście Trochę przesadziłam nad edukacja najstarszego też nie czuwam, a skutek j jest jaki jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 255 Napisano wczoraj o 14:38 1 godzinę temu, Caryca łabędzica napisał: Sso ty gadash? To ja się muszę dokształcić. A Ty nie masz dziecięcia w takim wieku na te wszystkie postacie właśnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 415 Napisano wczoraj o 14:59 20 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał: A Ty nie masz dziecięcia w takim wieku na te wszystkie postacie właśnie? Mam, ale śpię gdy one oglądają bajki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 156 Napisano wczoraj o 15:26 (edytowany) 27 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Mam, ale śpię gdy one oglądają bajki Kuromi byla popularna w tamtym roku. Moja córka teraz przerabia postacie typu Ballerina Cappuccina, Bombardino Coccodrillo czy Espressona Signora Edytowano wczoraj o 15:26 przez Hugh Hefner 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 415 Napisano wczoraj o 15:29 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Kuromi byla popularna w tamtym roku. Moja córka teraz przerabia postacie typu Ballerina Cappuccina, Bombardino Coccodrillo czy Espressona Signora A potem słucha Espresso Macchiato z Eurowizji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 255 Napisano wczoraj o 15:32 5 minut temu, Hugh Hefner napisał: Kuromi byla popularna w tamtym roku. Moja córka teraz przerabia postacie typu Ballerina Cappuccina, Bombardino Coccodrillo czy Espressona Signora Okropne są 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 156 Napisano wczoraj o 15:38 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: A potem słucha Espresso Macchiato z Eurowizji? Początkowo myślałem, że chce jechać na wakacje do Włoch, ale przyslala mi kilka linków do YT. Zapytaj dzieci czy znają, bo ja jestem taki stary, że kojarzę jedynie Turtlesy czy Brygadę RR. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 156 Napisano wczoraj o 15:40 7 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał: Okropne są Ty jesteś uprzedzona, wiem, że akceptujesz tylko księżniczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 255 Napisano wczoraj o 15:57 15 minut temu, Hugh Hefner napisał: Ty jesteś uprzedzona, wiem, że akceptujesz tylko księżniczki Oczywiscie, Disneya, zanim wprowadził czarne Arielki i Śnieżki, niepotrzebujące książąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 156 Napisano wczoraj o 16:15 Ta Czarna Śnieżka jest brzydka ale to zielone ufo murzyńskie z krainy oz było fajne bo to wiedźma zajmująca się czarna magia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 204 Napisano wczoraj o 16:37 Tiaaa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach