KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 6 godzin temu (edytowany) To jest szlachetna rola lepsza od jakiejś kûrwy tak ciekawe co jej nie pasuje Edytowano 6 godzin temu przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 243 Napisano 6 godzin temu Symbiosis. No właśnie co jej nie pasuje? Nawet nie wymaga od niej żeby się wypinała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Ja bym tak mogła nawet żyć jakby ktoś nie robił in your face jak leżak tylko se właśnie na telefonie i wyebane bo bym nie widziała tego dziwne że się interere jego telefon Edytowano 6 godzin temu przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 243 Napisano 6 godzin temu O ile Ania w ogóle istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 30 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Nom pomoc domowa i jej żywiciel niektórym pasuje jest do kogo gębę otworzyć Eee...Jak przeszła operacje na sercu to jej jeszcze trzeba pomóc.Nie wiem czy świeżo po operacji czy już na zawsze. Mam takich dalszych znajomych dawno ich nie widziałam.Ale słyszałam. Żona miała operacje na sercu, ani pochylać dzwigać itp, a mąż po zawale I to on jej pomaga dużo Tylko wcześniej miał zawał niż ona operację. Ale to b. dobre małżeństwo było. Przed 60 im się to zdarzyło. Ale nie przypomniało mi się, już ma ograniczenia stałe. Edytowano 6 godzin temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Malowany napisał: O ile Ania w ogóle istnieje Pomijając już to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
po porostu Ania 0 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Malowany napisał: Pewnie jedny jej dochód to kieszonkowe od męża, więc siedzi i się pociesza, że zawsze mogło być gorzej. przepraszam Cie bardzo po 1 ja nie pytałam o to dlaczego tak jest ze jestem bo to jest forum to sa rozni ludzie i nie chce az tak bardzo dokładnie z kazdym szczegółem opisywac zadałam konkretne pytanie po 2 gie dla Twojej ciekawosci mam własne pieniadze nigdy nie byłam nie jestem i nie bede utrzymanką kogos , pozdrwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1261 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, po porostu Ania napisał: przepraszam Cie bardzo po 1 ja nie pytałam o to dlaczego tak jest ze jestem bo to jest forum to sa rozni ludzie i nie chce az tak bardzo dokładnie z kazdym szczegółem opisywac zadałam konkretne pytanie po 2 gie dla Twojej ciekawosci mam własne pieniadze nigdy nie byłam nie jestem i nie bede utrzymanką kogos , pozdrwiam Skoro jesteś niezależna, to po co Ci ten człowiek żyjący jak obcy obok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 40 minut temu 4 godziny temu, Pokraka napisał: Skoro jesteś niezależna, to po co Ci ten człowiek żyjący jak obcy obok? Nie lepiej położyć głowę na kolanach męża i pisać z erotmanem bo może mu napuchną, albo jej może zechce. Jak taka osoba porady tutaj pisze jak w domu gnuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach