Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Symbiosis. No właśnie co jej nie pasuje? Nawet nie wymaga od niej żeby się wypinała.

Ja bym tak mogła nawet żyć jakby ktoś nie robił in your face jak leżak tylko se właśnie na telefonie i wyebane bo bym nie widziała tego dziwne że się interere jego telefon

Edytowano przez KaszalotSpermacetowy

30 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał:

Nom pomoc domowa i jej żywiciel niektórym pasuje jest do kogo gębę otworzyć 

Eee...Jak przeszła operacje na sercu to jej jeszcze trzeba pomóc.Nie wiem czy świeżo po operacji czy już na zawsze. Mam takich dalszych znajomych dawno ich nie widziałam.Ale słyszałam.  Żona miała operacje na sercu, ani pochylać dzwigać itp, a mąż po zawale I to on jej pomaga dużo Tylko wcześniej miał zawał niż ona operację. Ale to b. dobre małżeństwo było. Przed 60 im się to zdarzyło. 

Ale nie przypomniało mi się,   już ma ograniczenia stałe. 

Edytowano przez _Gretta

13 minut temu, Malowany napisał:

O ile Ania w ogóle istnieje

Pomijając już to 😉

1 godzinę temu, Malowany napisał:

Pewnie jedny jej dochód to kieszonkowe od męża, więc siedzi i się pociesza, że zawsze mogło być gorzej.

przepraszam Cie bardzo    po 1 ja nie pytałam o to  dlaczego tak jest   ze jestem  bo to jest forum to sa rozni ludzie i nie chce az tak bardzo dokładnie  z kazdym szczegółem   opisywac    zadałam konkretne pytanie   po 2 gie  dla Twojej ciekawosci   mam własne pieniadze nigdy nie byłam nie jestem i nie bede utrzymanką kogos ,  pozdrwiam 

14 minut temu, po porostu Ania napisał:

przepraszam Cie bardzo    po 1 ja nie pytałam o to  dlaczego tak jest   ze jestem  bo to jest forum to sa rozni ludzie i nie chce az tak bardzo dokładnie  z kazdym szczegółem   opisywac    zadałam konkretne pytanie   po 2 gie  dla Twojej ciekawosci   mam własne pieniadze nigdy nie byłam nie jestem i nie bede utrzymanką kogos ,  pozdrwiam 

Skoro jesteś niezależna, to po co Ci ten człowiek żyjący jak obcy obok? 

4 godziny temu, Pokraka napisał:

Skoro jesteś niezależna, to po co Ci ten człowiek żyjący jak obcy obok? 

Nie lepiej położyć głowę  na kolanach męża i pisać z erotmanem bo może mu napuchną,  albo jej może zechce.

Jak taka osoba porady tutaj pisze jak w domu gnuj.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się