KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 11 godzin temu Tylko z babami działamy na swoją korzysc a z typem zawsze jest strata i na minus bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 31 Napisano 11 godzin temu Zgadza sie, ja tez wole baby niz typy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 31 Napisano 11 godzin temu Ale np z moimi kolegami mam wartosc plusowa wiec niewszyscy sa ujemna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket tak2 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Tylko z babami działamy na swoją korzysc a z typem zawsze jest strata i na minus bleee Masz tupet nic nie mając i gnijac na piętrze u rodziców 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 11 godzin temu Może powinnam zrobić coś szalonego spontanicznie i zyc jak większość kobiet? Szalonego na mojo miarę. Nie wiem sama doradzta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 11 godzin temu A jak żyje większość kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 11 godzin temu Muszę poczytać statystyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 11 godzin temu Muszę poczytać statystyki satystyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 11 godzin temu Większość kobiet jest po ślubie i ma cyce po pas od dzieci. Może ja też powinnam. Nie wiem czy warto być normalsem. Zastanawiam się bo tu mogę bezkarnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 31 Napisano 11 godzin temu srak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 31 Napisano 11 godzin temu No ja chcialbym wziac slub i robic dzieci ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 11 godzin temu Nie warto jak się ma autyzm i ADHD i możliwość depresji poporodowej i wyrzucania dzieci przez okno i jak typ nic niewarty alkus cuchnący albo rûchacz i śmieciarz i jak nie ma kasy a tak to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: Nie warto jak się ma autyzm i ADHD i możliwość depresji poporodowej i wyrzucania dzieci przez okno i jak typ nic niewarty alkus cuchnący albo rûchacz i śmieciarz i jak nie ma kasy a tak to nie wiem Pomogłaś. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Jak spełnia jakieś warunki to można się rozmnożyć a więź emocjonalna akurat u inteligentnych może wystąpi a u tępych może po 10 latach traumatycznego związku pełnego przemocy nie wiem Edytowano 11 godzin temu przez KaszalotSpermacetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket tak2 12 Napisano 11 godzin temu Dumbo nikt i tak nie będzie chciał zalac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 31 Napisano 11 godzin temu No ja nie mam kasy niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket tak2 12 Napisano 11 godzin temu Typ z kasom ma lepsze opcje niż dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 3 Napisano 11 godzin temu Dumbo po porodzie to juz by bylo z 300 kg xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 11 godzin temu Mogę być jedną z dziewczyn okazyjna igraszka dla fana egzotyki i mi starczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket tak2 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Wielki Buu napisał: Dumbo po porodzie to juz by bylo z 300 kg xD Maciora będzie jak zacznie zrec bo ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 11 godzin temu Monogamia z tępym dûpkiem jest pieklem dla kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 11 godzin temu Chyba żeby owdowiec i nabrać estymy i mieć szacunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket tak2 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Mogę być jedną z dziewczyn okazyjna igraszka dla fana egzotyki i mi starczy Ale ciebie nawet leżak by nie wziął mając mlny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 68 Napisano 11 godzin temu Yebac leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 164 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Byłem w hipermarket tak2 napisał: Ale ciebie nawet leżak by nie wziął mając mlny Co za niskie poczucie własnej wartości A nie, to podszyw. Sorry Edytowano 11 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket tak2 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Yebac leżaka Skakala byś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket tak2 12 Napisano 11 godzin temu Dumbusia ma szansę tylko na biede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 6 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket tak2 napisał: Skakala byś Chyba z okna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 31 Napisano 10 godzin temu Ja bym sobie zalal doombo chetnie, ale ona mnie nie chce, nie mam szans u niej, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetova Shadowspell 31 Napisano 10 godzin temu swiniak i bednarz juz skacza do doombo haha jakie zenujace imitacje facetow, a do klaudiusza to kochanie bo by ruuchali bo buleczka, ja prdl co za zalosne spieerdoliny, lepiej spedzix starosc z kotem niz z takimi jak swiniak albo bednarz odlezyna 13cm z podlasia, frajerzy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach