Mаlowanа 6 Napisano 10 Czerwiec (edytowany) czy usłyszę jęk zazdrości podkieleckich czereśniaków na utrzymaniu ciotki? https://iili.io/FKKWGhF.jpg Edytowano 10 Czerwiec przez Mаlowanа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 6 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, KaszalotSpermacetowy napisał: ciotka daje 20 zł tygodniowo tylko, mało 20 zł wystarczy na paszę dla wieprza na tydzień co najmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 469 Napisano 10 Czerwiec Sony 85 cali? Zazdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 393 Napisano 10 Czerwiec CRT ok ale kolor mógłbyć różowy albo żółty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 305 Napisano 10 Czerwiec Tylko nie otwieraj okna żeby przeciąg go nie zdmuchnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 393 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Tylko nie otwieraj okna żeby przeciąg go nie zdmuchnął dobry żarcik nie jest zły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 506 Napisano 10 Czerwiec Mi się bardziej podoba mebel pod tv. Zazdraszczam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 393 Napisano 10 Czerwiec 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Mi się bardziej podoba mebel pod tv. Zazdraszczam. chodzi o te pogryzione drzwiczki z prawej ? fajne takie swojskie artdeco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 134 Napisano 10 Czerwiec ja bym wziął ten fotel teraz są takie modne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 55 Napisano 10 Czerwiec (edytowany) A mnie nawet ostatnio zastanawiało, czy w 2025 roku da się jeszcze kupić telewizor CRT? Taki telewizor może być dobry dla nostalgowców chcących grać w stare gry na przykład NES lub PlayStation 1. Edytowano 10 Czerwiec przez Daniel86 Zmieniono słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 25 Napisano 10 Czerwiec 5 godzin temu, Daniel86 napisał: A mnie nawet ostatnio zastanawiało, czy w 2025 roku da się jeszcze kupić telewizor CRT? Taki telewizor może być dobry dla nostalgowców chcących grać w stare gry na przykład NES lub PlayStation 1. Da sie kupic używany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 507 Napisano 17 Czerwiec Spoko TV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach