Kaszalotte 204 Napisano środa o 17:44 Kiedy to było ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 32 Napisano środa o 17:44 Na pierwszej stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 32 Napisano środa o 17:45 Wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 32 Napisano środa o 17:45 Dalem z 12 osob do listy ignorowanych xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 32 Napisano środa o 17:46 Ale.doombo odbloklwalem.bo widze ze pisze do mnje ciagle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 32 Napisano środa o 17:47 Klaudiush mi chyba czyta w myslach Dzisiaj tez wpadla na chwile, wiec ciagle zyje jee Ale.pewnie ma duzo na glowie.eh A ja caly dzien w lozku leze i nic nie robie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 204 Napisano środa o 17:54 Ty to jesteś niedoyebany pa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 32 Napisano środa o 17:56 Brakuje mi tego jak sobie na wykop pisalismy, raz caly wieczor przed wylotem z Polski, i mi zadawala pytania a ja jej pisalem duzo tekstu i tak caly wieczor, fajnie.bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 6 Napisano środa o 18:02 13 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał: Klaudiush mi chyba czyta w myslach Dzisiaj tez wpadla na chwile, wiec ciagle zyje jee Ale.pewnie ma duzo na glowie.eh A ja caly dzien w lozku leze i nic nie robie Klaudiusz to wali takie bąki ze bys wykitował po kilku godzinach pisdeczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 32 Napisano środa o 18:04 Baki klaudiusza to moj ulubiony zapach mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 32 Napisano środa o 18:18 Jej kupe.tez.bym zjadl ze smakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach