WychodzeNaChwile 713 Napisano czwartek o 19:33 Przed chwilą, miramar napisał: Komu? Czemu? Celownik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:34 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Czemu? Celownik Po co? Pytajnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 713 Napisano czwartek o 19:35 Przed chwilą, miramar napisał: Po co? Pytajnik. tyle pytań i tak mało odpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:36 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus II napisał: Mi pokaz, blagam Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus II napisał: Bo jestem fanem kobiecych stopek Nie ma mowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:37 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: tyle pytań i tak mało odpowiedzi... Co za okrutny świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:38 2 minuty temu, Owsikus Szczerbatus II napisał: Bo ciekawi mnie czy masz fajne Pisałam, że nie są fajne i to by było na tyle na ich temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 713 Napisano czwartek o 19:39 2 minuty temu, miramar napisał: Co za okrutny świat. a gdzie tam jak słońce świeci to już świat jest przyjemniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:43 Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a gdzie tam jak słońce świeci to już świat jest przyjemniejszy To mam pecha bo u mnie właśnie zachodzi. Na dodatek jest truskawkowa pełnia księżyca ale tylko na Pomorzu. Dyskryminacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 713 Napisano czwartek o 19:44 Przed chwilą, miramar napisał: To mam pecha bo u mnie właśnie zachodzi. Na dodatek jest truskawkowa pełnia księżyca ale tylko na Pomorzu. Dyskryminacja. czyli u mnie taką dyskryminację to ja rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:45 2 minuty temu, Owsikus Szczerbatus II napisał: Nie to nie Jestem zbudowana Twoją postawą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano czwartek o 19:47 Przemek ma fajne stopy. Takie kurze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano czwartek o 19:48 Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: czyli u mnie taką dyskryminację to ja rozumiem To poproszę o relację. Pisz jak wygląda. Ma być nisko nad linia horyzontu i intensywny w kolorze. To truskawkowe to od pory roku a nie od koloru. Indianie tak mówili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 35 Napisano 4 godziny temu Yayco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach