Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
hrabia Pomme de terre

macie jakieś plany na weekend ?

Polecane posty

10 godzin temu, 5klepka napisał:

Bynajmjej dla mnie. Nie chciało by mi się nikogo poznawać od podszewki i a piac od nowa. Te same schematy. Ble

Tak, o Boze udawać Greka bo będzie krzywił mordę....

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

W lecie to raczej kocyk 😁

Mam dobry klimat i temperaturę powietrza w środowisku dziś żeby się grzać pod kołdrą ciepło dobrze 

4 minuty temu, Kaszalotte napisał:

Mam dobry klimat i temperaturę powietrza w środowisku dziś żeby się grzać pod kołdrą ciepło dobrze 

Ja w poniedziałek planuje odpoczynek na hamaku, a później obejrzę na Netflixie "Aniela". Jestem po pierwszym odcinku 😁

W obliczu ciągłego naśmiewamia się z nieistniejącej stypiary, Leżak postanowił sobie jeszcze wymyślić typiarę z Żabki. Ciekawe 😁

Nawet zaczął inaczej spędzać czas ze stypiara niż seks za śmietnikiem. Nice try ale było od początku zmyślać to bardziej realnie. 

• Haha 1

Przed chwilą, Pokraka napisał:

W obliczu ciągłego naśmiewamia się z nieistniejącej stypiary, Leżak postanowił sobie jeszcze wymyślić typiarę z Żabki. Ciekawe 😁

Nawet zaczął inaczej spędzać czas ze stypiara niż seks za śmietnikiem. Nice try ale było od początku zmyślać to bardziej realnie. 

Wczoraj 6 godzin heblował i zatkał mu się odpływ 😁

Wychodzimy wieczorem, spełniając się towarzysko-biznesowo (większa impreza), choć chyba wolelibyśmy zostać w domu ze sobą i z małą. 

20 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Wczoraj 6 godzin heblował i zatkał mu się odpływ 😁

Czy są jakieś granice, których on nie przekroczy dla atencji? Sądząc po tym co opisywał o myciu matki i stypie, myślę, że nie. 

A my wszyscy przykładamy się do jego upadku dając mu tę atencję. Gdy zemrze w skrajnym zaniedbaniu w tym swoim kwadracie, dalej będziemy tu śmieszkować. 

Trochę strasznie to. 

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Czy są jakieś granice, których on nie przekroczy dla atencji? Sądząc po tym co opisywał o myciu matki i stypie, myślę, że nie. 

A my wszyscy przykładamy się do jego upadku dając mu tę atencję. Gdy zemrze w skrajnym zaniedbaniu w tym swoim kwadracie, dalej będziemy tu śmieszkować. 

Trochę strasznie to. 

Dlatego dawno pisałam, że Leżak potrzebuje pomocy w trybie natychmiastowym. Jakiś opiekun z opieki społecznej powinien go odwiedzać i doradzać jak normalnie egzystować. Na pewno ma jakiś stopień niepełnosprawności, rentę i spółdzielnia mu dopłaca, o czym nie napisze nam przecież. Nie ma żadnej giełdy, bo tu jest przypadek osoby całkowicie niezdolnej do samodzielnej egzystencji, która wymaga pomocy osób innych. 

10 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Dlatego dawno pisałam, że Leżak potrzebuje pomocy w trybie natychmiastowym. Jakiś opiekun z opieki społecznej powinien go odwiedzać i doradzać jak normalnie egzystować. Na pewno ma jakiś stopień niepełnosprawności, rentę i spółdzielnia mu dopłaca, o czym nie napisze nam przecież. Nie ma żadnej giełdy, bo tu jest przypadek osoby całkowicie niezdolnej do samodzielnej egzystencji, która wymaga pomocy osób innych. 

Tak, a my mu zapewniamy towarzystwo i "komfort" trwania w tej sytuacji, dla tego nie zgłosi się nigdzie po pomóc. 😏

11 godzin temu, 5klepka napisał:

Ksiazki internety własne przemyślenia z dùpy, nie podam dokładnie bo nie pamiętam ale wystarczy poskładać klocki

Nie myślałaś czasem o odwiedzeniu psychiatry? Ta wiara we wszelkie teorie spiskowe i płaska ziemie są niepokojące, ostatnio nieprawidłowo również używasz jezyka i mylisz słowa - czy na pewno wszystko w porządku u ciebie lately?

2 minuty temu, jaroslawa_kwakowska napisał:

Nie myślałaś czasem o odwiedzeniu psychiatry? Ta wiara we wszelkie teorie spiskowe i płaska ziemie są niepokojące, ostatnio nieprawidłowo również używasz jezyka i mylisz słowa - czy na pewno wszystko w porządku u ciebie lately?

Odkąd ograniczam kontakty z takimi osobami jak ty to wszystko jak najbardziej w porządku ale dziękuję za troskę. Ja bym się tak nie troszczyła o ciebie i twoje zdrowie psychicznie więc tym bardziej doceniam.

32 minuty temu, Pokraka napisał:

Tak, a my mu zapewniamy towarzystwo i "komfort" trwania w tej sytuacji, dla tego nie zgłosi się nigdzie po pomóc. 😏

Jeśli nie będziemy nic pisać to i tak nic ze sobą nie zrobi, pewnie pojdzie na jakiś Reddit albo inne forum. Coś się zawsze znajdzie by nadal wypierać rzeczywistość.

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Jeśli nie będziemy nic pisać to i tak nic ze sobą nie zrobi, pewnie pojdzie na jakiś Reddit albo inne forum. Coś się zawsze znajdzie by nadal wypierać rzeczywistość.

Pewnie tak 😏

15 minut temu, 5klepka napisał:

Odkąd ograniczam kontakty z takimi osobami jak ty to wszystko jak najbardziej w porządku ale dziękuję za troskę. Ja bym się tak nie troszczyła o ciebie i twoje zdrowie psychicznie więc tym bardziej doceniam.

Ja sie o ciebie nie troszczę tylko stanowisz dla mnie ciekawostkę, gawiedź okrzyknęła cie tutaj jakaś intelektualistka od czakr odbytow i kreujesz sie na purystke językowa a mylisz bynajmniej i przynajmniej ; ) ale coz w końcu jaka gawiedź taki profesor Kołakowski 😃

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się