5klepka 40 Napisano 18 godzin temu Takiego chorego wzielas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 323 Napisano 18 godzin temu Zdecydowanie wolę koty Nawet w postaci 5 sztuk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: Takiego chorego wzielas Był zdrowy może to genetyczne (?) ponoć się zdarza. Wypadku nie miał, ale kto wie może kiedyś uderzył się w głowę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, marawstala napisał: Był zdrowy może to genetyczne (?) ponoć się zdarza. Wypadku nie miał, ale kto wie może kiedyś uderzył się w głowę... Biedny choc guwniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Głębokie obladzanie tak 0 Napisano 17 godzin temu Jakieś kino restauracja może nintendo switch 2 kupie w media expert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1841 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Głębokie obladzanie tak napisał: Jakieś kino restauracja może nintendo switch 2 kupie w media expert Idziesz na randkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Głębokie obladzanie tak 0 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Idziesz na randkę? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1841 Napisano 17 godzin temu Jak na razie mam w planach tylko wyprawę do Ikei. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1841 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Głębokie obladzanie tak napisał: Tak Z kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Głębokie obladzanie tak 0 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Z kim? Typiarom z żabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1841 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Głębokie obladzanie tak napisał: Typiarom z żabki Zaprosiłeś kogoś na randkę? Serio? Dobrze by było. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 425 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Jak na razie mam w planach tylko wyprawę do Ikei. Co będziesz pozyskiwać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarbonaraBasedFifi_69 6 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Zaprosiłeś kogoś na randkę? Serio? Dobrze by było. On się przez 2 lata bal choćby zadzwonić do swojej miłości Anastazji więc nie zadawaj głupich pytań, lewaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 17 godzin temu Dzis piątek a nie sobota. Jezu. Wszystko mi się pieprzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Głębokie obladzanie tak napisał: Tak wow a stawiasz kino i restaurację ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 17 godzin temu Haha jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Głębokie obladzanie tak 0 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: wow a stawiasz kino i restaurację ? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 17 godzin temu 10 minut temu, Głębokie obladzanie tak napisał: Typiarom z żabki wow leżak opowiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 323 Napisano 17 godzin temu 12 minut temu, Żaba Monìka napisał: Jak na razie mam w planach tylko wyprawę do Ikei. Fajny stolik ostatnio kupiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Głębokie obladzanie tak napisał: Tak a masz już wybraną ? do kina bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Fajny stolik ostatnio kupiłam. poka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 17 godzin temu Opowieści z krypty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 323 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: poka Blat ala szachownica... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Głębokie obladzanie tak 0 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: a masz już wybraną ? do kina bez sensu Czemu mam ochotę coś obejrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 17 godzin temu 8 minut temu, Głębokie obladzanie tak napisał: Czemu mam ochotę coś obejrzeć na randkę bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 391 Napisano 17 godzin temu Leżak zmienia bajerę. Dotarło do niego, że na inwestora bez pieniędzy baby nie lecą, to teraz wymyślił rozrywkowego typa który korzysta z życia. Zaprawdę, powiadam wam - będzie bekowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 17 godzin temu Skoro chce kino to niech idzie do kina. Każdy co innego preferuje dzizas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 17 godzin temu Etap randek jest taki krindzowy. Nie chciałabym już do tego wracać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 17 godzin temu ale na pierwszej randce do kina naprawdę nie warto bo nawet człowiek nie pogada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 17 godzin temu A po co ciągle gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach