Tak czeba tak 2 Napisano 8 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 8 godzin temu A odwaliłam coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa analna 2 Napisano 8 godzin temu pewnie okazała się lejdibojem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 8 godzin temu Wiesz co, zakochałam się, ale to przyjacielskie relacje. Po prostu lubimy ze sobą być, rozmawiać albo tylko siedzieć i słuchać muzyki. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 4 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Tak czeba tak napisał: Tak Miała twarz Marty czy swoją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 4 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, NyxN1ght napisał: Wiesz co, zakochałam się, ale to przyjacielskie relacje. Po prostu lubimy ze sobą być, rozmawiać albo tylko siedzieć i słuchać muzyki. on nie istnieje nawet xD Edytowano 8 godzin temu przez Schizolfm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 4 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, NyxN1ght napisał: A odwaliłam coś? Może zrobiłaś kupe Leżakowi na klate tak jak Widmo chciałaś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Schizolfm napisał: co ty pier,dolisz on nie istnieje nawet xD Mam 3 wspaniałych przyjaciół, no ale ten z Australii jest mi najbliższy. Wszystkich łączy to, że należą do straight edge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Mam 3 wspaniałych przyjaciół, no ale ten z Australii jest mi najbliższy. Wszystkich łączy to, że należą do straight edge. To są jakieś dzieci. jeszcze cie za peedofilie zamkną j Edytowano 7 godzin temu przez Schizolfm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 7 godzin temu On jest w moim wieku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, NyxN1ght napisał: On jest w moim wieku. no ty masz 11 lat umysłowo to on też tyle może mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, NyxN1ght napisał: A odwaliłam coś? Tak pierwsza zostalas wygoniona a później resztę wywalilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 7 godzin temu W ogóle ich poziom dyskusji i dojrzałości jako facetów w porównaniu z kafe to kosmos. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Tak pierwsza zostalas wygoniona a później resztę wywalilem To nawet dobrze bo śmierdziało tam kupom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: W ogóle ich poziom dyskusji i dojrzałości jako facetów w porównaniu z kafe to kosmos. No pewnie bo nie rozumiesz co piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 406 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Tak pierwsza zostalas wygoniona a później resztę wywalilem To co ty ludzi wyganiasz? Daj im chociaż zjeść klopsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: To nawet dobrze bo śmierdziało tam kupom. Nie coś kozaczylas ojcem i jak przyszedł to kazalem ci wýpíerdalac z nim i reszcie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Schizolfm napisał: No pewnie bo nie rozumiesz co piszą Cały czas gadamy po angielsku, a ja się uczyłam tego języka od zerówki i jeszcze miałam prywatne lekcje plus podróże z rodziną do 16 roku życia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Cały czas gadamy po angielsku, a ja się uczyłam tego języka od zerówki i jeszcze miałam prywatne lekcje plus podróże z rodziną do 16 roku życia. No to pewnie znasz z 10 słów gratulacje xD Ciekawe gdzie te podróże jak ty w życiu zagranica nie byłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Bardzo przygniata cię to, że nigdy nie wyjechałeś poza Łyszkowice, ale stanowisz ułamek procenta takich ludzi w Polsce. Inni podróżują i to nie jest nic nadzwyczajnego. Zacznij może od wyjazdu do Łodzi. Poproś siostrę to kupi ci bilet i wsadzi do odpowiedniego autobusu. Edytowano 7 godzin temu przez NyxN1ght Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Bardzo przygniata cię to, że nigdy nie wyjechałeś poza Łyszkowice, ale stanowisz ułamek procenta takich ludzi w Polsce. Inni podróżują i to nie jest nic nadzwyczajnego. Zacznij może od wyjazdu do Łodzi. Poproś siostrę to kupi ci bilet i wsadzi do odpowiedniego autobusu. Ty tak podróżujesz że aż musiałaś nawet fote Marty z Paryża zajeeebać i kłamać że tam byłaś xD Ona 15 lat młodsza od ciebie lata po świecie a ty siedzisz w tym Męcikale xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Schizolfm napisał: Ty tak podróżujesz że aż musiałaś nawet fote Marty z Paryża zajeeebać i kłamać że tam byłaś xD Ona 15 lat młodsza od ciebie lata po świecie a ty siedzisz w tym Męcikale xD Bo byłam, ale w innym czasie i wiadomo, że nie dam swoich fot. W wakacje spotkam się gdzieś w Europie z tym przyjacielem, ale jeszcze nie ustaliliśmy gdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 4 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, NyxN1ght napisał: Poproś siostrę to kupi ci bilet i wsadzi do odpowiedniego autobusu. JA PODRÓŻUJE https://imgbox.com/OwmbAd4A . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Schizolfm napisał: JA PODRÓŻUJE Nikt w to nie uwierzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, NyxN1ght napisał: Nikt w to nie uwierzy. BILET DAŁEM ŻE BYŁEM W WARSZAWA ŚRÓDMIEŚCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 7 godzin temu Dla ciebie podróż do droga do koszy przy dino tak by nikt cię nie zauważył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Bo byłam, ale w innym czasie i wiadomo, że nie dam swoich fot. W wakacje spotkam się gdzieś w Europie z tym przyjacielem, ale jeszcze nie ustaliliśmy gdzie. Jak ojciec sie dowie to ci da Europe xD Tak ci wpierrrdoli że przez miesiąc na duuupie nie usiądziesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Schizolfm napisał: Jak ojciec sie dowie to ci da Europe xD Tak ci wpierrrdoli że przez miesiąc na duuupie nie usiądziesz xD No właśnie trochę się boję lecieć sama, bo to jednak facet z neta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 155 Napisano 7 godzin temu Może wezmę kolega z pracy na wszelki wypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizolfm 4 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Dla ciebie podróż do droga do koszy przy dino tak by nikt cię nie zauważył. Twoja jedyna opcja na podróż zagranice to jak poprosisz Marte żeby cie do Niemiec zabrała ze sobą xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach