Owsikus Szczerbatus VI 6 Napisano 13 godzin temu Ide na dwa dni tripa, i zara wbijam po cydr do sklepu zazdro? Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 6 Napisano 13 godzin temu W sumie to ide po piwko xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 13 godzin temu Do jakiego sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 6 Napisano 13 godzin temu U ciapaka ide w ogole daleko bardzo dwa dni i dwie noce na zewnatrz Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 45 Napisano 13 godzin temu Fajne przygody. Tez bym se chciała pójść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 6 Napisano 13 godzin temu Mozemy isc razem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 13 godzin temu Ja se pije oranżadę na hamaku i znalazłam książeczek parę i jak nie będę miała co robić to se poczytam bo poczeba inspiracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 6 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Ja ide do dwoch miasteczek i pije sobie piwo i wode na nawodnienie, ide super pogoda xd Edytowano 13 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 6 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Mam ££ od rodziny z Polski na koncie, uzbieralem troche to moge isc na tripa Xd. Ale sie ciesze ;D Edytowano 13 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 5 Napisano 13 godzin temu Każdy ma swojego tripa.. czemu salowa i jej mąż lex to takie buraki polskie, nie powinni mieć dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 6 Napisano 12 godzin temu Nie wiem, niektorzy nigdy nie beda mieli, np ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 6 Napisano 10 godzin temu Ale jest dzisiaj dojeebana pogoda na nocny spacer Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Ale jest dzisiaj dojeebana pogoda na nocny spacer Xd To idź już, chyba cię Alfons z łóżka nie chce wypuścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 6 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Jutro jak bede w stratford upon avom, gdzie sie urodzil szekspir to sobie ponde do restauracji na english breakfast Xd opieerrole sobie mega sniadanie, moze nalesniki nimfetki z bita smietana i lody waniliowe ma deser xD Odwiedze szpital, gdzie niestety nie zdeechla na raka srakiuszka Xd Edytowano 10 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 6 Napisano 8 godzin temu Dobra nie ma tripa, wracam do domu, niestety Mizna sie rozejsc Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach