Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Owsikus Szczerbatus VI

Ja... siedze w moim room

Polecane posty

Właśnie mi wyskoczyła historia na fb że jakaś rodzina skądś tam została zabita przez kartofle. Stary poszedł do piwnicy po ziemniaki i nie wrócił bo się zatruł gazem z kartofli. Tylko dziecko przeżyło. 

Masakra, gaz kartoflany?

A ja jutro z rana musze isc do wege eko sklepu po plyn do plukania jamy ustnej, bo ostatnio w sobote bylem, to nie bylo, i sprzedawca powiedzial, ze we wtorki jest dostawa

Musze dbac o zeby, ale jestem taki wykonczony teraz, ale jak mi wroci sila i energia to znowu bedzie moc, na razie ledwo sie ruszam

Nogi mnie bola masakra. Przesadzilem z chodzeniem. Gardlo tez boli i chrype mam.

Może fejk. Nie sprawdzałam. Lepiej chodzić niż siedziec na odleżynie.

Znajdz se pracę. Byle jaka nawet. Człowiek pracujący nie ma czasu na brzydniecie.

Ostatnio pozyczylem z pirackiej zatoki system of a down 24 bit dyskografia ja prdl teraz mi w glowie ciagle rozne teksty z piosenek utknely Xd

I'm sitting in my room... with a needle in my hand

Albo 

You should.have never trusted hollywood

OOOOOOooo

No ja juz mam dosc komputerow  robir sobir przerwe przez pol roku albo rok od komputerowania

Moze tylko zeby plyty zgrac, ale mam juz dosc tego troche tych komputerow jeebanych i siedzenia przy kompie, choc.lubie pisac na klawiaturze, ale.wolalbym sobie spacerowac na zewnatrzbyc i sport niz to siedzenie na doopie przed kompem do konca zycia

To nie dla mnie

Też bym se wolała ale mogę zapomnieć póki co o świeżym powietrzu.

Ja wlasnie juz troche odmlodnialem, bo duzo spacerowalem kstatnio  na twarzy juz nie mam oklapnietych policzkow i nie wygladam na tskiego zmeczoneto,.ale wory od.ekranu komputera czy konsoli nadal mam 

Musze sie tego pozbyc

Ale na razie.jestem taki wyrypany ze kilka dni odpoczywam, ale potem znowu ide cos.robic na zewnatrz

Jakiś typ pod oknem gadał ze sie musi rozstać z baba. Beka z typa że cały blok słyszał jego bełkot.

Ja brzydne do lipca że stresu ale potem chyba trochę wyladnieje. A jak nie to wyebane jaja. Do lasu pojde i się uspokoje

Ja kiedys fajki palilem, ciesze sie, ze juz przestalem, nawet zielska nie jaram, od trgo tez czlowiek brzydnie

I od.alkoholu

Ciekawe jakbym tak nigdy nie palil, nie pil, i nie siedzial przy komputerze tyle, bo spedzilem duzo lat na granie w gry, to ciekawe jakbym wygladal teraz, pewnie bardzo pieknie, a tsk to niestety

Ale nie jest za pozno jeszcze, zeby cos zmienic w swym zyciu, fakt nie mam 20 lat, ale 30 lat to staruuch niestetu, ale jeszcze nie jest zle

Haha las do mje napisał właśnie xD nie ma przypadków.

Aha to wspolczuje, ja.na szczescie nic nie musze, masakra

Jutro rano chyba ide.do lasu brac kapiel w.lesnym strumyku,.od.tego mi sie.mocno wyglad zmienia.od.tej wody i w ogole xP

No. Byśmy byli piękni ale nie jesteśmy bo jesteśmy leniwymi dėbilami.

No niestety, ja.zmarnowalem swoje dobre geny, nie dosc, ze sam siebie zniszczylem i zbrzydlem,.to nawet nigdy z dziewczyna zadna nie spalem, brakuje mi mlodosci, czasy liceum i gimnazjum wtedy chyba najpiekniejszy bylem

Edytowano przez Owsikus Szczerbatus VI

Spanie samemu jest lepsze. To lipa bo ja młodnieje na starość. Odwrotnie niż w młodości. Chociaż w sumie to mam wyebane. Może dlatego. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować