Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Owsikus Szczerbatus VI

Ja... siedze w moim room

Polecane posty

Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VI napisał:

No niestety, ja.zmarnowalem swoje dobre geny, nie dosc, ze dam siebie zniszczylem i zbrzydlem,.to nawet nigdy z dziewczyna zadna nie spalem, brakuje mi mlodosci, czasy liceum i gimnazjum wtedy chyba najpiekniejszy bylem

Przecież jesteś jeszcze młody.. Więc po co te krokodyle łzy? 

Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VI napisał:

Ok dzieki

Moge nagrac filmik jak sie.klade caly w wodzie i smaruje mydelkami xD

No spoko. Sole jakieś nagraj polecajke bo muszę se kupić.

Ja cale zycie sam spie  i mysle.ze usnac majac w swych ramionach ukochana osobe jest duzo lepsze niz spanie samemu,.ale.to pod warunkiem, ze jest sie swiezo po kapieli i pachnie sie razem

To musi byc wspaniale uczucie.jak sie.lezy z ukochana razem, ahh 

No jestem, bo sie.ogarnalem w pore, i jeszcze duzo moge w swoim zyciu zmienic, ale.to co stracilem w zyciu juz nie odstrace

No nie.wiem co polecic, najlepiej isc.do sklepu gdzie sprzedaja i tam zapytac ;D 

No mam ale.kilka lat temu mialem jeszcze snieznobiale a tersz sa biale, ale. Nie to samo,.od.cpania.i palenia.fajek mi sie zniszczyly i alkohol ;/ 

Moze sa jeszcze do odratowania, dlatrgo jutro po tej dobry plyn do plukania ide do eko sklepu, lubie naturalne weganskie kosmetyki z serii cruelty free

Pasty do zebow juz.od dawna uzywam tej samej, bez fluoru natural mietowe

Moja ulubiona 🧡

Edytowano przez Owsikus Szczerbatus VI

Se wybielisz. Co za problem. Kible se wsadzają w jape obecnie więc wszystko jest możliwe.

Co to za taśmy. Koń z milarderem się umawia na Wenecję. A co to kogo obchodzi. Takich ludzi nie obchodzi motłoch jak my.

Haha no zaden, bo problemow z zebami nie mam

Pamketam jak kiedys w polsce bylem u dentystki, taka zgrabna blond milf, to mk grzebala w japie i ciagle mi mowila jakie mam piekne zeby i w szoku, i mi ciagle gada jakie piekne zeby mam, a ja mysle.sobie ze jej odjeebalo chyba

Zaraz mi zaczela gadac o swoich corkach, i ocierala.sie swoja piersia o moja klate, a ja sie balem, ze zaraz erekcji dostane Xdd

Ale.to byla.wizyta haha

XD mnie już na samą myśl przeraza jak se pomyślę że zara muszę iść 7 naprawiać. Baba do mnie proszę otworzyć szerzej a ja ze to mój maks xD boze zmiłuj sje

No ja mialem dziure w zebie, wiec mi zablokowala ja i juz nie mam, ale.to mialem od dawna ta dziure, to bylo bardzo dawno temu ta wizyta

Od tamtej pory mi sie.nic nie dzieje z zebami, glownie dzieki tej pascie co uzywam king fisher

Wiem gdzie w lesie jest woda leci spod ziemi prawdziwa woda ujscie jest, lubie sobie nia tez buzie plukac, pH niezle zmienia, i jeszcze ten plyn jutro sobie ogarne i bedzie oki

Taki ma zielony kolor.i smaczne jest, to nie to co te sensodyne goowno czy inna chemia

Wszystkiego mieć nie można. Tobie przypadły zęby i ciesz się bo to drogie wszystko.

36 minut temu, 5klepka napisał:

Właśnie mi wyskoczyła historia na fb że jakaś rodzina skądś tam została zabita przez kartofle. Stary poszedł do piwnicy po ziemniaki i nie wrócił bo się zatruł gazem z kartofli. Tylko dziecko przeżyło. 

Ja nie znam tej historii, ale ja pamiętam, że gdy jest brak świeżego powietrza w pomieszczeniu, to z martwej materii organicznej może się wydzielać bardzo szkodliwy gaz.

Przed chwilą, Daniel86 napisał:

Ja nie znam tej historii, ale ja pamiętam, że gdy jest brak świeżego powietrza w pomieszczeniu, to z martwej materii organicznej może się wydzielać bardzo szkodliwy gaz.

To dlatego lezak tak choruje.

• Haha 1

Ostatnio mi się śniło że poszłam do sauny a tam same stare dziady gole

No ja tez siedzialem czasem z dziadami, szczegolnie jak w plywalni miejskiej mialem karnet, ale bili uprzejmi i czesto z nimi gadalem

Brakuje mi jacuzzi stamtad bo bylo niezle.

Nie wiem czy sobie nie wroce tam w ktorys dzien polezec w jacuzzi sobie

6 minut temu, 5klepka napisał:

Ostatnio mi się śniło że poszłam do sauny a tam same stare dziady gole

Pojedź sobie do term rzymskich w Czeladzi kiedyś xD tam trzeba chodzić gołym, i zgadnij ile procent jest tam facetów, a ile kobiet xD 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować