Malowany 293 Napisano 11 godzin temu (edytowany) W realu nie ma kontaktu z kobietami. Tylko tutaj może poudawac, że kulturysta i biznesmen Edytowano 11 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 11 godzin temu Na pewno nie praca, bo praca jest dla przegrywow Wygrywy zyja a nie pracuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 470 Napisano 11 godzin temu no i temat poleciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 293 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Szczerbatus Odpadus napisał: Na pewno nie praca, bo praca jest dla przegrywow Wygrywy zyja a nie pracuja Ty nie pracujesz i przegryw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 12 Napisano 11 godzin temu Wysrrywanie frustracji zostaje ot co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 12 Napisano 11 godzin temu Bez leżaka forum padnie albo narodzi się coś nowego. Przypominam o 21:37 i modlitwie w intencji leżaka aby znalazł fajnego shemale'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 293 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, kaszalot poblokowany napisał: Wysrrywanie frustracji zostaje ot co I pyerdolnie o 17 cm i 85 cali, ale ulom do tej pory jeszcze się nie połapał, że żadne na to nie leci i nie tędy droga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 470 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, kaszalot poblokowany napisał: Bez leżaka forum padnie albo narodzi się coś nowego. forum było przed Leżakiem, i po Leżaku będzie też. nie padnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 11 godzin temu Przynajmniej nie lrzegrywam w polsce jak wy, tylko w UK i biegle posluguje sie j angielskim Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 293 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Wszyscy czekam, ale na upadek biznesmena fonibaczi. Edytowano 11 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: forum było przed Leżakiem, i po Leżaku będzie też. nie padnie. Może znajdzie szczęście dzięki naszym modlitwom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Wszyscy czekam, ale upadek biznesmena fonibaczi. H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 293 Napisano 11 godzin temu Ugotuję sobie bobu za 30 zł kg huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 12 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, kaszalot poblokowany napisał: Może znajdzie szczęście dzięki naszym modlitwom A dumbusia mi oblodzi tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 470 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, kaszalot poblokowany napisał: Może znajdzie szczęście dzięki naszym modlitwom Amen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 12 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ugotuję sobie bobu za 30 zł kg huh Ja gotuje kurczaka smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 470 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Ja gotuje kurczaka smacznego lepiej upiec kurczaka niż ugotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 293 Napisano 11 godzin temu Ale szybka kąpiel najpierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 12 Napisano 11 godzin temu Macie złe spojrzenie na mnie przez moje zamilowanie do prokrastynacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 293 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Ja gotuje kurczaka smacznego Kurczaka gotujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 293 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Macie złe spojrzenie na mnie przez moje zamilowanie do prokrastynacji Nie. Tylko i wyłącznie przez twoje sperdolnie mózgowe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 12 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Malowany napisał: Wszyscy czekam, ale na upadek biznesmena fonibaczi. Kiedyś się odkuje jak spowrotem dołożę 50tyś na gre które nie muszę podbierac obydwoje to wiemy że fibonacziego działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 470 Napisano 11 godzin temu (edytowany) weź Leżak daj ostrzeżenie że wrzeszczy typ na filmiku. włączyłem i się wystraszyłem. mało herbaty nie rozlałem. Edytowano 11 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 11 godzin temu Znowu dzisiaj widzialem dziewczyne moich marzen, ja prdl jaka laseczka i byla tuz przy mnie odplynalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 293 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Kiedyś się odkuje jak spowrotem dołożę 50tyś na gre które nie muszę podbierac obydwoje to wiemy że fibonacziego działa Lepiej zainwestuj w dobrego psychiatrę. Śmieszne, że ty nawet ubezpieczenia nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 293 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Szczerbatus Odpadus napisał: Znowu dzisiaj widzialem dziewczyne moich marzen, ja prdl jaka laseczka i byla tuz przy mnie odplynalem Następny stulejman 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 470 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Szczerbatus Odpadus napisał: Znowu dzisiaj widzialem dziewczyne moich marzen, ja prdl jaka laseczka i byla tuz przy mnie odplynalem a co o niej wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 293 Napisano 11 godzin temu Tak się boją imigrantów, a to was się powinno łapać w siatkę i odizolować od społeczeństwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 11 godzin temu Ty mozesz sobie pomarzyc o takiej mlodej szczuplej wysportowanej dziewczynie sralowany, zostalo ci hejtowanie, a miales stad zniknac wiele razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerbatus Odpadus 0 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Nic nie wiem, wiem jaka ma tapete na telefonie, jakas figure boska. moze jest religijna i nje daje przed slubem xd A myslalem ze chlopaka.zobacze ja tapecie a tu zonk Ogolnie pisze sobie na jakims cienkim macbook, ma iphone, wyzportowana szczupla poezja Edytowano 10 godzin temu przez Szczerbatus Odpadus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach