mideri 15 Napisano 16 godzin temu Czyli np. podejść i poderwać piękną kobietę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mideri 15 Napisano 16 godzin temu Dodam że gdybym to zrobił to byłoby to pierwszy raz w moim czterdziesto pięcio letnim życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 16 godzin temu Da się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mideri 15 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Da się. A ty tak robiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, mideri napisał: A ty tak robiłaś? Nie podrywałam kobiet mężczyzn też nie ale kiedyś byłam nieśmiała i to można zmienić w sobie tą cechę. Edytowano 16 godzin temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 16 godzin temu 15 minut temu, mideri napisał: Czyli np. podejść i poderwać piękną kobietę? Pracujesz gdzieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mideri 15 Napisano 15 godzin temu 25 minut temu, Fifofa napisał: Pracujesz gdzieś? Tak, a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rough Sleeper 6 Napisano 15 godzin temu CALA PRAWDA O LEZAKU - CZYTAJCIE I UCZCIE SIE Ten gruby skuurwiel widzę dalej tak się pluje do jakiś Elek, Malowanych itp. Ludzie ignorujcie tego chwasta. Typ na bank zaniża swój wiek, po 30stce to on na kowbojkach też był jakieś 8 lat temu w 2017, a niby ma 36 chyba ... 50. Ten cweel też wbijał na somosię wtedy i dobra mamę, gdzie pisał pojeebane rzeczy. On ma 18cm tak samo jak ruuchanie co piątek ten prawik. Czemu 13cm nazwa? Sam takie miał konta na kowbo Kiedyś raz z gościa na golasa wrzucił foto, po stylu pisania pamiętam że to on...ulany grubas jakiś ...y wlochaty. To swoje foto co daje to z google grafika 2016. On serio jest z Podlasia, idiiotaa nawet myli jaka w Warszawie jest pogoda. Tylko dla wieśniaka jakaś Wawa to symbol czegoś lol.. kuurwa są duże miasta inne w Polsce. Do tego serio pdf jakiś. Kto normalny po 30stce pisze kuurwa do 12-14 latek na kowbo o zalaniu speermą i inne pojeebane rzeczy, ten skuurwiel jeebany.. jakiś fan chuujowych gier i sprzętu, koleś ma autyzm, mitoman, zboczeniec i biedak, biedak jeebany XD DLA niego Bałtyk to Karaiby kuurwa. Typ naprawia mordę kitem z allegro i sra do zapchanego kibla, pije szczochy ze szklanki, wy serio jeszcze z czymś takim gadacie? On na bank ma obserwację policyjną, rente dla upośledzonych. Powinni go do Tworek wysłać. xxxx Albo jak kuurwa na początku jego kariery na kafeterii założył sobie konto Leżaczek, a nie 13 cm czy inne Trzynasty milioner XDDD i udawał normika nie zboczonego. Pisał z tą brokenTiger poojeb udając nie siebie. chuuj wie co planował. Właśnie często tacy schizole robią komuś krzywdę. Oj zawiną już niedługo tego klienta, miał jakieś sprawy wcześniej, sam pisał że pod przedszkolem sobie siadywał to go pogonili. Że sąsiedzi go zgłaszali bo im kradł jakieś paczki i listy stalker jeebany. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, mideri napisał: Tak, a co? Jaką masz pensję ? lepiej nie pisz będą hejtować. Napiszę odwagę miej dali porządnie zarobić. Jak i swoje nie odezwiesz nikt nie zadba za ciebie Najpierw wyrobić odwagę puzniej będzie. Z gòrki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 344 Napisano 15 godzin temu 47 minut temu, mideri napisał: Czyli np. podejść i poderwać piękną kobietę? nie da sie. w ksiązkach piszą ze do 39roku mozna udawac pewnosc siebie potem juz za późno. musisz wynająć swatke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 344 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Rough Sleeper napisał: CALA PRAWDA O LEZAKU - CZYTAJCIE I UCZCIE SIE na prawde???? oooo jizzzzuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: nie da sie. w ksiązkach piszą ze do 39roku mozna udawac pewnosc siebie potem juz za późno. musisz wynająć swatke Swatkę wynajmie albo stado starych bab to ogarnięta ucieknie, chyba jakiś chory egzemplarz będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 344 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Fifofa napisał: Swatkę wynajmie albo stado starych bab to ogarnięta ucieknie, chyba jakiś chory egzemplarz będzie znalazlby jakąs ale on tylko jeczy i nic nie robi więcej. gdyby nawet chodzil na jakies roraty albo kółka rożancowe i tam plakał to jakas by go wzięła pod skrzydlo..ale nie, on tutaj jęczy Edytowano 15 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 15 godzin temu Swatka stara baba powinien ćwiczyc na niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mideri 15 Napisano 15 godzin temu 9 minut temu, Fifofa napisał: Jaką masz pensję ? lepiej nie pisz będą hejtować. Napiszę odwagę miej dali porządnie zarobić. Jak i swoje nie odezwiesz nikt nie zadba za ciebie Najpierw wyrobić odwagę puzniej będzie. Z gòrki Niską i dziwię, że i to mam - moim zdaniem zawługuję na jedną trzecią tego maksimum, ale wprowadzili płacę minimalną i dlatego dostaję tak duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: znajdzie jakąs ale on tylko jeczy i nic nie robi więcej. gdyby nawet chodzi na jakies roraty albo kółka rożancowe i tam plakał to jakas by go wzięła pod skrzydlo..ale nie, on tutaj jęczy Ja doświadczyłem takiej sytuacji gdzie facet był pod tym względem pierdoła. Tylko stare baby mogą jakąś starą babę zwerbować, jeszcze nie do końca zdrową. Ogòlnie odradzam takie swatki co najwyżej może na nich ćwiczy. Ladniejsza uciekala.aż by dym leciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mideri 15 Napisano 15 godzin temu 48 minut temu, Onaaaa napisał: Nie podrywałam kobiet mężczyzn też nie ale kiedyś byłam nieśmiała i to można zmienić w sobie tą cechę. Ja raz udawałem odwaznego przez internet i jedna kobieta dala sie nabrac Ale kiedy spotkalismy sie na zywo, to zobaczyla, ze jestem zupelnie inny i zmieszala mnie z błotem ze złością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Swatkę wynajmie albo stado starych bab to ogarnięta ucieknie, chyba jakiś chory egzemplarz będzie Rzucą sie te baby na biedaka i będzie jeczał że go molestują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, mideri napisał: Niską i dziwię, że i to mam - moim zdaniem zawługuję na jedną trzecią tego maksimum, ale wprowadzili płacę minimalną i dlatego dostaję tak duzo To zatroszcz się o siebie miej odwagę. Ja umiem i siebie zadbać nie koniecznie o innych nie odzywają mają nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 344 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ja doświadczyłem takiej sytuacji gdzie facet był pod tym względem pierdoła. Tylko stare baby mogą jakąś starą babę zwerbować, jeszcze nie do końca zdrową. czemu nie? moze byc inwalidką albo nie miec zębów. ale miec códowną dusze. mideri i tak nie mial innej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Rzucą sie te baby na biedaka i będzie jeczał że go molestują. Swatki chciały uczyć ale jak tak nic nie dociera jak stary chłop to nic nie zrobią. Co najwyżej jak dadzą mu wiesz czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, mideri napisał: Niską i dziwię, że i to mam - moim zdaniem zawługuję na jedną trzecią tego maksimum, ale wprowadzili płacę minimalną i dlatego dostaję tak duzo Masz za niską samoocenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 344 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, mideri napisał: Ale kiedy spotkalismy sie na zywo, to zobaczyla, ze jestem zupelnie inny i zmieszala mnie z błotem ze złością co mówila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, mideri napisał: Ja raz udawałem odwaznego przez internet i jedna kobieta dala sie nabrac Ale kiedy spotkalismy sie na zywo, to zobaczyla, ze jestem zupelnie inny i zmieszala mnie z błotem ze złością Ale czemu zmieszała z błotem? To co ty miałeś robić na tej randce? Do łazienki z nią iść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: czemu nie? moze byc inwalidką albo nie miec zębów. ale miec códowną dusze. mideri i tak nie mial innej No tak żeby tylko była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: czemu nie? moze byc inwalidką albo nie miec zębów. ale miec códowną dusze. mideri i tak nie mial innej Każdy ma inną degustacje, ja odrazę na takie coś.. Facet pierdoła on podstawowego wychowania czy odnoszenia się Kobiet nie umie. Ja piszę odwróconym biegunie na forum, mogę tak jakieś zasady obowiązują. Edytowano 15 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Swatki chciały uczyć ale jak tak nic nie dociera jak stary chłop to nic nie zrobią. Co najwyżej jak dadzą mu wiesz czego Jma jak mu dadzą a mu się odniechce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jma jak mu dadzą a mu się odniechce? Nie wiem przynajmniej swatki będą miały branie a to już jest coś dla nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1872 Napisano 15 godzin temu Tak, da sie, wiekszosc ludzi udaje. Tylko glupcy sie nie boja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mideri 15 Napisano 15 godzin temu 11 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: co mówila? 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ale czemu zmieszała z błotem? To co ty miałeś robić na tej randce? Do łazienki z nią iść? No mowila, ze zmarnowalem jej czas, ze jestem pierdołą, grubasem, że wyglądam jak pedau - to bylo bardzo niemile doswiadczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach