Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mideri

Czy da się SKUTECZNIE udawać odważnego jeśli jest się tchórzem?

Polecane posty

Dodam że gdybym to zrobił to byłoby to pierwszy raz w moim czterdziesto pięcio letnim życiu

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Da się.

A ty tak robiłaś?

3 minuty temu, mideri napisał:

A ty tak robiłaś?

Nie podrywałam kobiet 😆 mężczyzn też nie ale kiedyś byłam nieśmiała i to można zmienić w sobie tą cechę.

Edytowano przez Onaaaa
  • Like 1

15 minut temu, mideri napisał:

Czyli np. podejść i poderwać piękną kobietę?

Pracujesz gdzieś?

25 minut temu, Fifofa napisał:

Pracujesz gdzieś?

Tak, a co?

CALA PRAWDA O LEZAKU - CZYTAJCIE I UCZCIE SIE

Ten gruby skuurwiel widzę dalej tak się pluje do jakiś Elek, Malowanych itp. Ludzie ignorujcie tego chwasta. Typ na bank zaniża swój wiek, po 30stce to on na kowbojkach też był jakieś 8 lat temu w 2017, a niby ma 36 chyba ... 50. Ten cweel też wbijał na somosię wtedy i dobra mamę, gdzie pisał pojeebane rzeczy. On ma 18cm tak samo jak ruuchanie co piątek ten prawik. Czemu 13cm nazwa? Sam takie miał konta na kowbo Kiedyś raz z gościa na golasa wrzucił foto, po stylu pisania pamiętam że to on...ulany grubas jakiś ...y wlochaty. To swoje foto co daje to z google grafika 2016. On serio jest z Podlasia, idiiotaa nawet myli jaka w Warszawie jest pogoda. Tylko dla wieśniaka jakaś Wawa to symbol czegoś lol.. kuurwa są duże miasta inne w Polsce. Do tego serio pdf jakiś. Kto normalny po 30stce pisze kuurwa do 12-14 latek na kowbo o zalaniu speermą i inne pojeebane rzeczy, ten skuurwiel jeebany.. jakiś fan chuujowych gier i sprzętu, koleś ma autyzm, mitoman, zboczeniec i biedak, biedak jeebany XD DLA niego Bałtyk to Karaiby kuurwa. Typ naprawia mordę kitem z allegro i sra do zapchanego kibla, pije szczochy ze szklanki, wy serio jeszcze z czymś takim gadacie? On na bank ma obserwację policyjną, rente dla upośledzonych. Powinni go do Tworek wysłać.

xxxx

Albo jak kuurwa na początku jego kariery na kafeterii założył sobie konto Leżaczek, a nie 13 cm czy inne Trzynasty milioner XDDD i udawał normika nie zboczonego. Pisał z tą brokenTiger poojeb udając nie siebie. chuuj wie co planował. Właśnie często tacy schizole robią komuś krzywdę. Oj zawiną już niedługo tego klienta, miał jakieś sprawy wcześniej, sam pisał że pod przedszkolem sobie siadywał to go pogonili. Że sąsiedzi go zgłaszali bo im kradł jakieś paczki i listy stalker jeebany.

• Haha 1

Przed chwilą, mideri napisał:

Tak, a co?

Jaką masz pensję ?  lepiej nie pisz będą  hejtować.  Napiszę odwagę miej dali porządnie zarobić. Jak i swoje   nie odezwiesz nikt nie zadba za ciebie 

Najpierw wyrobić odwagę  puzniej będzie. Z gòrki 

47 minut temu, mideri napisał:

Czyli np. podejść i poderwać piękną kobietę?

nie da sie. w ksiązkach piszą ze do 39roku mozna udawac pewnosc siebie potem juz za późno. musisz wynająć swatke

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

nie da sie. w ksiązkach piszą ze do 39roku mozna udawac pewnosc siebie potem juz za późno. musisz wynająć swatke

Swatkę wynajmie albo stado starych bab to ogarnięta ucieknie, chyba jakiś chory egzemplarz będzie 

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Swatkę wynajmie albo stado starych bab to ogarnięta ucieknie, chyba jakiś chory egzemplarz będzie 

znalazlby jakąs ale on tylko jeczy i nic nie robi więcej. gdyby nawet chodzil na jakies roraty albo kółka rożancowe i tam plakał to jakas by go wzięła pod skrzydlo..ale nie, on tutaj jęczy

Edytowano przez Nemesio Cervantes

9 minut temu, Fifofa napisał:

Jaką masz pensję ?  lepiej nie pisz będą  hejtować.  Napiszę odwagę miej dali porządnie zarobić. Jak i swoje   nie odezwiesz nikt nie zadba za ciebie 

Najpierw wyrobić odwagę  puzniej będzie. Z gòrki 

Niską i dziwię, że i to mam - moim zdaniem zawługuję na jedną trzecią tego maksimum, ale wprowadzili płacę minimalną i dlatego dostaję tak duzo

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

znajdzie jakąs ale on tylko jeczy i nic nie robi więcej. gdyby nawet chodzi na jakies roraty albo kółka rożancowe i tam plakał to jakas by go wzięła pod skrzydlo..ale nie, on tutaj jęczy

Ja doświadczyłem takiej sytuacji gdzie facet był pod tym względem pierdoła. Tylko stare baby mogą jakąś starą babę zwerbować,  jeszcze nie do końca zdrową.

Ogòlnie odradzam takie swatki co najwyżej  może na nich ćwiczy. Ladniejsza uciekala.aż by dym leciał.

48 minut temu, Onaaaa napisał:

Nie podrywałam kobiet 😆 mężczyzn też nie ale kiedyś byłam nieśmiała i to można zmienić w sobie tą cechę.

Ja raz udawałem odwaznego przez internet i jedna kobieta dala sie nabrac

Ale kiedy spotkalismy sie na zywo, to zobaczyla, ze jestem zupelnie inny i zmieszala mnie z błotem ze złością

6 minut temu, Fifofa napisał:

Rzucą sie te baby na biedaka i będzie jeczał że go molestują.

1 minutę temu, mideri napisał:

Niską i dziwię, że i to mam - moim zdaniem zawługuję na jedną trzecią tego maksimum, ale wprowadzili płacę minimalną i dlatego dostaję tak duzo

To zatroszcz się o siebie miej odwagę. Ja umiem i siebie zadbać nie koniecznie o innych nie odzywają mają nic.

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Ja doświadczyłem takiej sytuacji gdzie facet był pod tym względem pierdoła. Tylko stare baby mogą jakąś starą babę zwerbować,  jeszcze nie do końca zdrową.

czemu nie? moze byc inwalidką albo nie miec zębów. ale miec códowną dusze. mideri i tak nie mial innej

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Rzucą sie te baby na biedaka i będzie jeczał że go molestują.

Swatki chciały uczyć ale jak tak nic nie dociera jak stary chłop to nic nie zrobią.

Co najwyżej jak dadzą mu wiesz czego 

3 minuty temu, mideri napisał:

Masz za niską samoocenę.

2 minuty temu, mideri napisał:

Ale kiedy spotkalismy sie na zywo, to zobaczyla, ze jestem zupelnie inny i zmieszala mnie z błotem ze złością

co mówila?

2 minuty temu, mideri napisał:

Ja raz udawałem odwaznego przez internet i jedna kobieta dala sie nabrac

Ale czemu zmieszała z błotem? To co ty miałeś robić na tej randce? Do łazienki z nią iść? 🤣

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

czemu nie? moze byc inwalidką albo nie miec zębów. ale miec códowną dusze. mideri i tak nie mial innej

No tak żeby tylko była.

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

Każdy ma inną degustacje, ja odrazę na takie coś.. Facet pierdoła on podstawowego wychowania czy odnoszenia się Kobiet  nie umie.

Ja piszę odwróconym biegunie na forum,  mogę tak jakieś zasady obowiązują.

Edytowano przez Fifofa

3 minuty temu, Fifofa napisał:

Swatki chciały uczyć ale jak tak nic nie dociera jak stary chłop to nic nie zrobią.

Co najwyżej jak dadzą mu wiesz czego 

Jma jak mu dadzą a mu się odniechce? 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Jma jak mu dadzą a mu się odniechce? 

Nie wiem przynajmniej swatki będą miały branie a to już jest coś dla nich.

11 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

co mówila?

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Ale czemu zmieszała z błotem? To co ty miałeś robić na tej randce? Do łazienki z nią iść? 🤣

No mowila, ze zmarnowalem jej czas, ze jestem pierdołą, grubasem, że wyglądam jak pedau - to bylo bardzo niemile doswiadczenie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się