Siurentajski 427 Napisano 11 godzin temu 26 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: Nie masz zadnego dosw. w podrywie bo to Jadwiga zagadała i ciągneła takze ten... A co znowu za żale ze piszę z laską i jej nie podrywam? chyba to normalne skoro mam żone... w Twoim malutkim swiecie takie sytuacje to bład matrixa hehe za kazdym razem udowadniasz jak jesteś lewy z babami.... Widać jestem lewy bo baby bez zęba(ów) na przedzie nigdy nie były w kręgu moich zainteresowań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 344 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Siurentajski napisał: Widać jestem lewy bo baby bez zęba(ów) na przedzie nigdy nie były w kręgu moich zainteresowań żenada, nie wybrniesz kpieniem z innych.. ojciec dzieciom hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 427 Napisano 7 godzin temu 4 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał: żenada, nie wybrniesz kpieniem z innych.. ojciec dzieciom hehe Ale z czego mam wybrnąć? Z Playboya który stare dewotki w necie podrywa i twierdzi że jest casanovą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 8 Napisano 5 godzin temu Jak mozna nie miec zebow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach