RC + 194 Napisano 9 godzin temu o Tinky Winky? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 9 godzin temu Nie. Jeżeli mówimy o tym samym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 194 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie. Jeżeli mówimy o tym samym. Gemini twierdzi, że to jakiś ewangelicki pastor z USA zapoczątkował te rewelacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 9 godzin temu Nie wiem kto ale to było głupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 346 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie wiem kto ale to było głupie ale oso chozi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 194 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie wiem kto ale to było głupie AI od google. W tel z androidem preinstalowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 194 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ale oso chozi? Że Tinky był peedziem ponoć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ale oso chozi? Nie ogladales teletubisiow nigdy? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, RC + napisał: Że Tinky był peedziem ponoć. Co najwyzej trans°westytą albo gender. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 346 Napisano 8 godzin temu one wszystkie tak dziwnie chodzily jak pedzie. tylko ten twinky mial różową torebke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach