Alicja557 0 Napisano 21 godzin temu Mam problem z kt贸rym si臋 borykam od tygodnia, 藕le si臋 czuje chocia偶 ludzie wok贸艂 mnie m贸wi膮 偶e nie powinnam si臋 tak czu膰. Wi臋c chodzi o pewn膮 sytuacj臋 z moja kole偶anka.By艂 weekend o pomy艣la艂am 偶e fajnie by go by艂o sp臋dzi膰 z moj膮 wspolokatorka z kt贸ra mieszkam od niedawna ale bardzo dobrze si臋 dogadujemy i sp臋dzamy czas prawie 24 godziny, jak to nocne wypady na miasto w wi臋kszo艣ci si臋 musz膮 ko艅czy膰 na alkoholu wi臋c nie powiem pili艣my du偶o jednak ja odczu艂am ten alkohol szybciej i mocniej wpadli艣my do klubu w kt贸rym znamy si臋 z kilkoma osobami kt贸re wynajmuj膮 tam stoliki na ca艂膮 noc wi臋c sp臋dzili艣my czas z nimi ta艅czyli艣my itp. niestety o 4 nad ranem moja wspolokatorka stwierdzi艂a 偶e fajnym pomys艂em b臋dzie pojecha膰 co艣 zje艣膰 u koleg贸w jej znajomego z pracy a z zwi膮zku z tym 偶e by艂y艣my pijane ( tymbardziej ja) pojechali艣my z nimi do domu jej kolegi z pracy.troche pogadali艣my w salonie i po jakim艣 czasie si臋 rozdzielili艣my, wysz艂o na to 偶e jej kolega poprostu chcia艂 si臋 ze mn膮 przespa膰 bo byli艣my w jednym pokoju,na co nie pozwoli艂am,potem wr贸cili艣my do domu taks贸wka. Rano czu艂am si臋 okropnie 藕le i ci膮gle my艣la艂am dlaczego moja wspolokatorka wogole mnie nie zacz臋艂a szuka膰 po tym domu (wspomn臋 偶e ona bardzo ma艂o wypi艂a). Zacz臋艂am z ni膮 o tym rozmawia膰 i m贸wi膰 co gdybym by艂a prawie 偶e nieprzytomna bo widzia艂a聽w jakim stanie jestem, powiedzia艂a 偶e kolega powiedzia艂 偶e ja posz艂am gdzie艣 spa膰 i poprostu w to uwierzy艂a, jak jej wyt艂umaczy艂am co si臋 dzia艂o powiedzia艂a 偶e nie jest moj膮 matka 偶eby za mn膮 ca艂y czas chodzi膰, nie wiem czy jestem przewra偶liwiona czy nie powiedzcie mi czy to ju偶 przesada? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach