Tak czeba tak 32 Napisano 21 godzin temu Zamiotlem tez chodzniczki i podloge w biurze już cale nówka sztuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 32 Napisano 21 godzin temu Jutro albo jeszcze dzisiaj salon tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 32 Napisano 20 godzin temu Chleb mi się kończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 20 godzin temu Tylko.nie zacznij z czasem opisywac swoich defekacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rokabaska 15 Napisano 20 godzin temu miałes dziadka saszę? tak piszom o tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 20 godzin temu dobrze umyj, bo na żywo nie masz co liczyć. Zobacz co znalazłem. https://ibb.co/LdCHLdpp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 164 Napisano 20 godzin temu Umyj też siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, NyxN1ght napisał: Umyj też siebie. Szkoda wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 164 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Szkoda wody. No właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, Malowany napisał: dobrze umyj, bo na żywo nie masz co liczyć. Zobacz co znalazłem. Że też chce Ci się szukać takich bzdur. Podziwiam Przecież wiadomo, że Leżak, Pravik i Filip to prawiczki. A ten ostatni to gej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Że też chce Ci się szukać takich bzdur. Podziwiam Przecież wiadomo, że Leżak, Pravik i Filip to prawiczki. A ten ostatni to gej. A że tobie się chce zgłaszać i pisać o tym publicznie w tym wieku. Jeszcze bardziej podziwiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A że tobie się chce zgłaszać i pisać o tym publicznie w tym wieku. Jeszcze bardziej podziwiam. Niczego nie zgłaszam. Jesteś zbyt przewrażliwiony na swoim punkcie i masz nadmiar wolnego czasu. Zacznij biegać lub w końcu zakochaj się. I troszkę więcej wiary w siebie, bo bardzo razi cię krytyka innych. Ciekawe, czy na codzień też tak się rzucasz, jak ktoś zwróci ci uwagę. Szok 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarbonaraBasedFifi_69 6 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Że też chce Ci się szukać takich bzdur. Podziwiam Przecież wiadomo, że Leżak, Pravik i Filip to prawiczki. A ten ostatni to gej. A ty ostatnio roochałaś jak ruscy "wyzwalali" Auschwitz a wyżej srasz niż pomaraszczoną doope masz łysa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarbonaraBasedFifi_69 6 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Niczego nie zgłaszam. Gdybyś powiedziała mi to w twarz, to z miejsca wyjebałbym ci plaskuna na pysk i poprawił melą spod wątroby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, CarbonaraBasedFifi_69 napisał: A ty ostatnio roochałaś jak ruscy "wyzwalali" Auschwitz a wyżej srasz niż pomaraszczoną doope masz łysa xD Robią to częściej niż ty Moon.. Tylko tobie została ręka i dalej nic. Znowu tam, gdzie ja tam ty? 🫤Nie chodź za mną, bo ja cię nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, CarbonaraBasedFifi_69 napisał: Gdybyś powiedziała mi to w twarz, to z miejsca wyjebałbym ci plaskuna na pysk i poprawił melą spod wątroby Pite było? Ojej... Fajne rzeczy wychodzą, tylko co mnie to obchodzi? Weź leki i nie cytuj mnie psycholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Niczego nie zgłaszam. Jesteś zbyt przewrażliwiony na swoim punkcie i masz nadmiar wolnego czasu. Zacznij biegać lub w końcu zakochaj się. I troszkę więcej wiary w siebie, bo bardzo razi cię krytyka innych. Ciekawe, czy na codzień też tak się rzucasz, jak ktoś zwróci ci uwagę. Szok 🫤 To w jakim celu ciągle piszesz, że zgłaszasz? Masz rację, bardzo razie mnie krytyka ludzi z kafe. Nie potrzebuję się w nikim zakochiwać. Zejdź na ziemię. Edytowano 20 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 20 godzin temu Długi weekend się dla niektórych uaktywnia wincyj alkoholu Panowie i więcej wylewanej frustracji na kobiety Więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 164 Napisano 20 godzin temu Po co tak biegać za ludźmi i wytykać im wady jak samemu się je ma i nic z nimi nie robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 20 godzin temu Ty mnie zaczepiasz dziś w pracy, jutro w pracy, sobota w pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 20 godzin temu 46 minut temu, Tak czeba tak napisał: Zamiotlem tez chodzniczki i podloge w biurze już cale nówka sztuka Leżak ile zapłaciłeś za wodę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Ty mnie zaczepiasz dziś w pracy, jutro w pracy, sobota w pracy. Jutro idę. A w weekend mamy piknik rodzinny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Jutro idę. A w weekend mamy piknik rodzinny Elegancko tego typu benc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 32 Napisano 12 godzin temu 8 godzin temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tylko.nie zacznij z czasem opisywac swoich defekacji. Spokojnie ja nie małolat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 32 Napisano 12 godzin temu No i znowu jest brudna po 40 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, Tak czeba tak napisał: No i znowu jest brudna po 40 minut Chwalisz się, czy żalisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 471 Napisano 1 godzinę temu 19 godzin temu, Tak czeba tak napisał: Zamiotlem tez chodzniczki i podloge w biurze już cale nówka sztuka Jaki ma sens zakładanie tematów o takiej treści? Co chcesz tym osiągnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach