The Broken Places 19 Napisano 3 godziny temu A lezak przed nia z tym mikrusem i chodz poklamiemy i pohejtujemy kochana A salowa sie zaspokaja wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, The Broken Places napisał: Nie czytam twoich postow salowa, wiec niepotrzebnie sie produkujesz Dla mnie jestes skonczona Mogę być nawet w twoich myślach rozkraczona. Zawsze zadzierałeś nosa, wywyższałeś się. Czym ty chcesz tu błysnąć? Że jesteś bezdomny na łasce jakiegoś chorego gościa? Daj spokój i idź spać, bo szkoda mi ciebie chłopie. Chciałam dodać korzystając z okazji, że mam wszystkie hejty Pravika. Ciekawe, co powie na to jego mama,która go utrzymuje i wkrótce wyrzuci na ulicę. Także ten, nikt tu nie jest Panowie bezkarny i może sobie pisać co chce To tyle z mojej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, The Broken Places napisał: A lezak przed nia z tym mikrusem i chodz poklamiemy i pohejtujemy kochana A salowa sie zaspokaja wtedy Nadal o jego rozmiarze. Czyli jesteś gejem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 3 godziny temu Haha nie czytam nawet twoich postow w ogole, tracisz czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Mogę być nawet w twoich myślach rozkraczona. Zawsze zadzierałeś nosa, wywyższałeś się. Czym ty chcesz tu błysnąć? Że jesteś bezdomny na łasce jakiegoś chorego gościa? Daj spokój i idź spać, bo szkoda mi ciebie chłopie. Chciałam dodać korzystając z okazji, że mam wszystkie hejty Pravika. Ciekawe, co powie na to jego mama,która go utrzymuje i wkrótce wyrzuci na ulicę. Także ten, nikt tu nie jest Panowie bezkarny i może sobie pisać co chce To tyle z mojej strony Magda odczep się w końcu od pravika. On cię nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Hahah pieerdol dalej salowa, piana ci z pyska leci juz widze Chyba na tej ambonie to cie lis ze wscieklizna ujeebal Edytowano 3 godziny temu przez The Broken Places 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, The Broken Places napisał: Salowa sie lasi do njmfetki i chce ja poznac, bo ona biedaczka a nimfetka bogata a potem bedzie szantazowala ja albo wyludzala pieniadze Ta magda salowa lysa to jakas chora psychopatka stalkerka jak ten knur ulany lezak z 13cm wawa podlasie Nigdy jej nie hejtowałam i mamy kontakt ze sobą. A ty myśl co chcesz. Nimfa wie, że Pravik wrzucał jej zdjęcia na wykopie, co jest udowodnione i poszło dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 3 godziny temu Salowa jest zazdrosna o Klaudie, wiadomo, ze wole mlodsze i niezamezne Dziwie sie tej starej prukwie czemu z mezem nie spedza czasu, tylko wyzywa swoja frustracje na mlodych chlopakach praawiczkach Parszywa z niej persona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pedałfm napisał: Magda odczep się w końcu od pravika. On cię nie chce A ty odczep się ode mnie szczerbaty Twój stalking jest zgłoszony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Odczep sie od nimfetki lysa Ona jest moja Edytowano 3 godziny temu przez The Broken Places Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 3 godziny temu Zglaszaj ty wstretna babo, bo tylko to potrafisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: A ty odczep się ode mnie szczerbaty Twój stalking jest zgłoszony. Łysa siebie zgłoś na odwyk lepiej pijaczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Odwyk i leczenie psychistryczne, a potem njech wraca do pracy Przydaloby sie jej zwolnienie lekarskie, bo widac, ze psycha salowej juz siada Edytowano 3 godziny temu przez The Broken Places Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Za duzo alkoholu salowa i urojenia i mania wyzszosci wjechala, jak u lezaka ze ma "17cm" Chyba wibrator ktory wklada sobie w doope tyle ma krytopeedal Edytowano 3 godziny temu przez The Broken Places Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 3 godziny temu 34 minuty temu, pedałfm napisał: Łysa siebie zgłoś na odwyk lepiej pijaczko Powinieneś iść i koniecznie wyjechać do pracy za granicę. Na rowerze, jak cię mama puści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach