pedałfm 3 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Jestem nieudacznikiem życiowym Edytowano 6 godzin temu przez pedałfm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 6 godzin temu ja na klaudiusza tez nie niestety na katiuszke tez nie zaslugiwalem i dala doopy innemu, dosc szybko sie odkochala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 18 Napisano 6 godzin temu To prawda. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UNA MADRE NORMALE 5 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, The Broken Places napisał: ja na klaudiusza tez nie niestety na katiuszke tez nie zaslugiwalem i dala doopy innemu, dosc szybko sie odkochala Na Vikernes też nie zasługiwałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 6 godzin temu Klaudiusz akurat mnie ciagle lubi ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 5 godzin temu zaslugujesz na nimfetke, nie pieerdol tak przeciez ja kochasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 5 godzin temu ale tu smutno dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 31 Napisano 5 godzin temu Nimfuś zasługuje żebym się jej odlewal do buzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 31 Napisano 5 godzin temu W sumie jakby dobrze dawala to bym z mieszkania nie wygonil jest okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 5 godzin temu Moglaby przyleciec do mnie, pochodzimy na spacery na wies, zabiore na silownie i sie dobra doopa z niej zrobi, a potem moze wziac slub ze szczerbatkiem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 3 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Tak czeba tak napisał: Nimfuś zasługuje żebym się jej odlewal do buzi A wpierrdol chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 31 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, pedałfm napisał: A wpierrdol chcesz Mi pisala że to lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Mi pisala że to lubi Kłamiesz ty obleśny skurr.wysynu Edytowano 5 godzin temu przez pedałfm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 5 godzin temu Nic ci nie pisala, przestan klamac psycholu ulany grubasie z podlasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Mi pisala że to lubi Nimfa jest zajęta i ma was wszystkich gdzieś przegrywy pijane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 5 godzin temu Odczep sie od nimfy ty stara ruro psychopatko stalkero 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 31 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, pedałfm napisał: Kłamiesz ty obleśny skurr.wysynu Jakoś mnie nie dziwi ze z tobą na tematy seksu nie pisala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 5 godzin temu Z toba nie pisala lezak oblesny zboczencu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 5 godzin temu Salowa i peenis lezaka do oceny u niego na kwadrat do oceny fotoo https://files.catbox.moe/4twxsn.png 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 5 godzin temu Pijaki, bezrobotne, zakompleksieni, chorzy psychicznie, bez pracy, oszczędności hejtują kobiety, które nawet by nie splunęły na was. Umyjcie się w końcu, pozyskajcie parę groszy, wytrzyjcie lustra, a później startujcie do Nimfy i innych kobiet. Bo nawet w realnym życiu żadna na was nie jest w stanie spojrzeć Czas się z tym pogodzić, ulica jest wam pisana i niech to będzie kara za te wszystkie hejty na mnie i na inne osoby stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 3 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nimfa jest zajęta i ma was wszystkich gdzieś przegrywy pijane No jest zajęta przeze mnie 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 5 godzin temu To moje selfie z dzisiaj, jestem czystszy niz ty stara ruro https://files.catbox.moe/rxdl67.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Pijaki, bezrobotne, zakompleksieni, chorzy psychicznie, bez pracy, oszczędności hejtują kobiety, które nawet by nie splunęły na was. Umyjcie się w końcu, pozyskajcie parę groszy, wytrzyjcie lustra, a później startujcie do Nimfy i innych kobiet. Magda piszesz też o sobie jak rozumiem Edytowano 4 godziny temu przez pedałfm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, The Broken Places napisał: Salowa i peenis lezaka do oceny u niego na kwadrat do oceny fotoo Jak ktoś daje peenisa do oceny, ciągle pisze o innych facetach i jego rozmiarze, to jest ewidentny znak, że jest gejem. I ty nim jesteś. Dobrej nocy, bo rano trzeba wstać i pozyskać coś na wasze renty i socjale. Szkoda mi waszych mam, że mają takich synów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 3 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, The Broken Places napisał: Salowa i peenis lezaka do oceny u niego na kwadrat do oceny fotoo Nieźle ma cyce salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 4 godziny temu Salowa sie lasi do njmfetki i chce ja poznac, bo ona biedaczka a nimfetka bogata a potem bedzie szantazowala ja albo wyludzala pieniadze Ta magda salowa lysa to jakas chora psychopatka stalkerka jak ten knur ulany lezak z 13cm wawa podlasie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 4 godziny temu Nie czytam twoich postow salowa, wiec niepotrzebnie sie produkujesz Dla mnie jestes skonczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Dobrej nocy, bo rano trzeba wstać i pozyskać coś na wasze renty i socjale. Szkoda mi waszych mam, że mają takich synów Jutro wstaniesz to pierwsze co to pójdziesz po jabola do monopolowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 19 Napisano 4 godziny temu Hahah No to na foto to salowa gdy pisze na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedałfm 3 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Tak czeba tak napisał: Jakoś mnie nie dziwi ze z tobą na tematy seksu nie pisala Z tobą też mie oblechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach