Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Dlaczego ktoś mówi mi żebym się ogarnął jak jestem ogarnięty

Polecane posty

Przed chwilą, Tak czeba tak napisał:

Taxi, ciotka, stypiare, sis. Urzędowe. Bankowe. Apki większość też już wyjom o potwierdzenie smsem. 99% czasu mi zbędny w domu mam ipada pro 13. Ale gdy po pół roku chcesz się zalogować np do paypala wyje o smsa. I nie odbierzesz 100£ od siostry bez tego. 

A ty kiedy siostrze sypniesz groszem skoro przejąłeś rodzinne mieszkanie a ona dostała figę z makiem?:)

4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

To była jedna z najglupszych rzeczy w zyciu, przyznaje.

No wreszcie nie kłamiesz. 

1 minutę temu, dep_sour napisał:

A ty kiedy siostrze sypniesz groszem skoro przejąłeś rodzinne mieszkanie a ona dostała figę z makiem?:)

I do dziś jej nie spłacił ani nie rozliczył się za pogrzeb matki 😐

Jak mi wyjdzie z giełdzie i będę milionerem w depozytu 

4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Nie, od stycznia nie gadam z nim na priv.

Po co gadasz z facetem, który notorycznie obraża ciebie i twoje dzieci? I każe obladzanie robić? 

1 minutę temu, Tak czeba tak napisał:

Jak mi wyjdzie z giełdzie i będę milionerem w depozytu 

Czyli nigdy w życiu... 

Przecież siostra jak to ruszy, to w dziurawych skarpetach cię zostawi 😎

2 minuty temu, dep_sour napisał:

Tylko takie klu ona nie chce nic kasy boi się spłaty kredytu hipotecznego jak diabeł wody swieconej. Dla niej to dobry hak na szwagier żeby po 40tce musiał z niom być a waluta urody leci na pysk coraz bardziej.

Ogólnie facet może mieć kilka żyć, zwłaszcza taki szwagier z zarobkami 20tyś to by i 19 nagonil pewnie. 

2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Weź spiėrdalaj co.

Nie mogę kocham jakby mógł mnie twój malowany nie prowokować. 

10 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

To była jedna z najglupszych rzeczy w zyciu, przyznaje.

Czyli mój mąż przegrał zakład ze mną 😉 Nie wierzył, że wysłałaś oblechowi 😉

Edytowano przez selkie
  • Haha 1
  • Sad 1

2 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Tylko takie klu ona nie chce nic kasy boi się spłaty kredytu hipotecznego jak diabeł wody swieconej. Dla niej to dobry hak na szwagier żeby po 40tce musiał z niom być a waluta urody leci na pysk coraz bardziej.

Ogólnie facet może mieć kilka żyć, zwłaszcza taki szwagier z zarobkami 20tyś to by i 19 nagonil pewnie. 

Nic nie rozumiem. Boi sie spłaty kredytu dlatego nie oddasz jej jej kasy? Brzmi logicznie 

Tylko on potem się rzuca a nie ma zadnego wpływu na jego umysł, można mieć tylko swój 

Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

To było dawno i nie prawda, no ale teraz beda latami to rozdmuchiwac...

Niestety 

8 minut temu, Tak czeba tak napisał:

No wreszcie nie kłamiesz. 

Anastazja tez ci pipe wyslala? Stan przed czy po mewie? 😃

mmoze jakis ranking ci pek kafeteryjnych?😃

a wy dziewczyny może tutorial jak zrobić ładne zdjecie pipy 😃

Przed chwilą, dep_sour napisał:

Nic nie rozumiem. Boi sie spłaty kredytu dlatego nie oddasz jej jej kasy? Brzmi logicznie 

Nie chce zachowku, więc jakiej jej kasy? Zresztą i tak by nie dostała bo zgodnie z zasadami współżycia społecznego nie należy się jej on. Za pogrzeb może wypada oddać ale z drugiej strony ja kupiłem łóżko rehabilitacji, ja załatwiłem problemy na własny koszt gdy żyła. 

Nie chce zachowku, więc jakiej jej kasy? Zresztą i tak by nie dostała bo zgodnie z zasadami współżycia społecznego nie należy się jej on. Za pogrzeb może wypada oddać ale z drugiej strony ja kupiłem łóżko rehabilitacji, ja załatwiłem problemy na własny koszt gdy żyła. 

I uważasz ze to wystarczające za to ze dostałeś mieszkanie a ona spłaca kredyt mając rodzine? I jeszcze ci kasę wysyla? No skoro nie masz wstydu to Ok.

Edytowano przez dep_sour

3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Już mąż?

Ty chyba rzeczywiście nie czytasz forum poza leżakiem 😉

Anastazja tez ci pipe wyslala? Stan przed czy po mewie? 😃

mmoze jakis ranking ci pek kafeteryjnych?😃

a wy dziewczyny może tutorial jak zrobić ładne zdjecie pipy 😃

Tak też widziałem a w sumie to nie wiem, w bieliznę najpierw były to przed mewom na banq

Ten szwagier piłeczka to musi być przeszczęśliwy ze trafił na ten leżakowy ród 😃😀

I uważasz ze to wystarczające za to ze dostałeś mieszkanie a ona spłaca kredyt mając rodzine? I jeszcze ci kasę wysyla? No skoro nie masz wstydu to Ok.

Tak bo ja sprzatalem gowwno i mocz z podłóg i ja pół życia nie mogłem sobie ułożyć życia. Wszystko jest fer chociaż i tak uważam że wyszła dużo lepiej niż ja czekając na to głupie mieszkanie.

Kurczę szacun nie umiałabym zrobić takiej foty bez ginekologicznego vibe’u 😃 no chyba ze o to chodziło żeby był 

Ten szwagier piłeczka to musi być przeszczęśliwy ze trafił na ten leżakowy ród 😃😀

No nie ma ze mną żadnych problemów. Raz na pare lat przyjadom sis wyda na mnie jego tysiaka kupując jakieś ciuchy czy buty i kosmetyki. Groszowe sprawy.

Przed chwilą, Tak czeba tak napisał:

Tak bo ja sprzatalem gowwno i mocz z podłóg i ja pół życia nie mogłem sobie ułożyć życia. Wszystko jest fer chociaż i tak uważam że wyszła dużo lepiej niż ja czekając na to głupie mieszkanie.

Czemu nie mogles? Trzeba było isc do pracy i na spółę z siostra opłacać jej opiekunkę. Masz po prostu wygodna wymówkę nie jesteś pierwszy ani ostatni którzy maja problemy rodzinne i jakos sie ogarnęli. W sumie skoro twoja matka opowiadała ci o tym ze patrzy na długość chooja itd to ty normalny być nie możesz tak jak już wspominałam. Wiec trochę tutaj konflikt tragiczny. Ktos musiałby cie wziac na tresurę a nie ma czegos takiego dla ludzi 

Moon mi pisał że subtelne było ale nie chciało mi się o tym gadac tak jak o pusiach gumowych leżaka czy recznikowych krisa

Edytowano przez Kaszalotte

No nie ma ze mną żadnych problemów. Raz na pare lat przyjadom sis wyda na mnie jego tysiaka kupując jakieś ciuchy czy buty i kosmetyki. Groszowe sprawy.

Zayebiste uczucie to musi być być tak zależnym mając 40 lat na karku niczym nieporadne dziedzko. Na pewno lepsze niz praca na etat 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się