BabkaBynajmniejBoża 39 Napisano 11 godzin temu czat gpt hahaha: by wyglądał jak stylowy, trzeźwy romantyk – a nie „słup soli w garniturze nieboszczyka”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwiedly13Podlasie 2 Napisano 11 godzin temu A co to slup soli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 3 Napisano 11 godzin temu xD o kim mowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enlighten 5 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: czat gpt hahaha: by wyglądał jak stylowy, trzeźwy romantyk – a nie „słup soli w garniturze nieboszczyka”. MASZ PREZENT https://imgbox.com/NtlNS9aJ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwiedly13Podlasie 2 Napisano 11 godzin temu O twoim starym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 39 Napisano 6 godzin temu Wczoraj se pomyślałam że fajnie byłoby polecieć balonem gdzieś w Patagonii ale co by było jakby się coś rozdupczyło zginęłabym na miejscu a tu srù balon spadł gdzieś na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwiedly13Podlasie 2 Napisano 6 godzin temu Tak to bywa, a moze akurat by sie nie rozdupcylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 39 Napisano 6 godzin temu Chyba już nie chce sprawdzac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwiedly13Podlasie 2 Napisano 6 godzin temu Ja bym sprawdzil, bo srednio mi zalezy na zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwiedly13Podlasie 2 Napisano 6 godzin temu Chociaz w sumie mi zalezy, bo mocno odmlodnialem ostatnio i uda mam znowu szczuple Milego dnia BabkaBoza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwiedly13Podlasie 2 Napisano 6 godzin temu Fajne mam cialo, uda jeszcze niedawno mialem o polowe wieksze Wrzucilbym foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach