Tomson95 0 Napisano niedziela o 16:10 Cześć. Mam pytanie, czy ktoś z Was próbował rozpuścić lek zawierający sildenafil np. Inventum Max w wodzie? Czy będzie jakiekolwiek działanie leku po rozpuszczeniu? Ewentualnie może ktoś zna jakis inny lek który można rozpuszczać w płynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 350 Napisano 21 godzin temu bez znaczenia czy rozpuszczasz. lek musi sie dostać do żołądka i tyle z czary mary. poczytaj czy sok z grejfruta mozna pic, bo to jedyny sok jaki wplywa na aktywnosc leków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 37 Napisano 5 godzin temu A po co chcesz go rozpuszczać? Dzidziuś jesteś czy dziadziuś, że nie połkniesz tabletki? Jeśli wpadłeś na pomysł by podać kobiecie, to ona prędzej zejdzie na zawał niż pojawi się jakiś efekt seksualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
walkiria* 5 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Co ja wiem o życiu napisał: Jeśli wpadłeś na pomysł by podać kobiecie, to ona prędzej zejdzie na zawał niż pojawi się jakiś efekt seksualny. Też o tym pomyślałam. Dlatego panie powinny zawsze same przygotowywać sobie napoje i je pilnować i nie zostawiać niedopitych. Szok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 37 Napisano 3 godziny temu 46 minut temu, walkiria* napisał: Też o tym pomyślałam. Dlatego panie powinny zawsze same przygotowywać sobie napoje i je pilnować i nie zostawiać niedopitych. Szok. Pomijając głupotę w postaci tego, że sildenafil i tadalafi nie wpływają w żaden sposób na libido kobiet. Jeśli ktoś wynajdzie coś skutecznego na podniesienie libido u kobiet z marszu dostanie Nobla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach