Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 20:15 (edytowany) ... Edytowano niedziela o 20:15 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 20:33 .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 20:41 6 minut temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: W reklamie samochodu użyli mojej piosenki huh Bardzo mnie to interesuje ... Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 20:44 1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: A co mnie to interesuje z kolei? Zresztą masz rację słuchaj se sam tego szitu w zapętleniu. Ciao Skoro Cię nie interesuje, to nie musisz wchodzić w mój muzyczny teren Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 20:48 1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Chciałam se posłuchać muzyki ale zapomniałam że zawsze masz jakieś sapy i nie jestes normalny. Nawet ja mam czasami naiwność w sobie. Już nie wchodzę. Zegnam i spjerdalaj Nie bronię Ci słuchać i pisać, ale każdy tekst z mojej strony odbierasz jak atak i słownictowo końcowe to potwierdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 42 Napisano niedziela o 21:04 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 21:17 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano niedziela o 21:18 43 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: W reklamie samochodu użyli mojej piosenki huh Ty lubiłaś wstawiać wokale czarnych z dobrymi głosami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano niedziela o 21:21 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 21:34 ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 23:21 (edytowany) Edytowano niedziela o 23:21 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano poniedziałek o 19:17 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano poniedziałek o 20:08 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano poniedziałek o 21:07 .. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano poniedziałek o 21:34 Na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 109 Napisano poniedziałek o 22:51 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano poniedziałek o 23:14 . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano 5 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 4 godziny temu You talking to me? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, owsikus szczerbatus napisał: You talking to me? No you talking to me Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 4 godziny temu I didn't think he was talking to me Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 10 Napisano 4 godziny temu Maderfakers. Dawaj makaron coś śmiesznego do obejrzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 4 godziny temu 4fiter koorwa https://ancientghost.bsdforall.org/pub/Live_Fun_Facts_When_USA_Thinks_Earth_Its_Their_Planet_Be_Like.mp4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Maderfakers. Dawaj makaron coś śmiesznego do obejrzenia. W sumie niech tak się stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 10 Napisano 4 godziny temu No to wiemy już że ten film jest komedia. Chodzi o kotki pieski kapibary rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 4 godziny temu Bo mnie boli nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 10 Napisano 4 godziny temu Co ciebje boli tam. Do rzeki sråles dzis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: No to wiemy już że ten film jest komedia. Chodzi o kotki pieski kapibary rozumiesz Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 10 Napisano 4 godziny temu Tera serio pytanie makaron. Producenci lipinskiej ci płacą za promocje tego arcydzieła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Tera serio pytanie makaron. Producenci lipinskiej ci płacą za promocje tego arcydzieła? Jesli powiem tak, to uwierzysz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach