Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 20:15 (edytowany) ... Edytowano niedziela o 20:15 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 20:33 .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 20:41 6 minut temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: W reklamie samochodu użyli mojej piosenki huh Bardzo mnie to interesuje ... Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 20:44 1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: A co mnie to interesuje z kolei? Zresztą masz rację słuchaj se sam tego szitu w zapętleniu. Ciao Skoro Cię nie interesuje, to nie musisz wchodzić w mój muzyczny teren Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 20:48 1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Chciałam se posłuchać muzyki ale zapomniałam że zawsze masz jakieś sapy i nie jestes normalny. Nawet ja mam czasami naiwność w sobie. Już nie wchodzę. Zegnam i spjerdalaj Nie bronię Ci słuchać i pisać, ale każdy tekst z mojej strony odbierasz jak atak i słownictowo końcowe to potwierdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 42 Napisano niedziela o 21:04 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 21:17 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano niedziela o 21:18 43 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: W reklamie samochodu użyli mojej piosenki huh Ty lubiłaś wstawiać wokale czarnych z dobrymi głosami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano niedziela o 21:21 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 21:34 ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano niedziela o 23:21 (edytowany) Edytowano niedziela o 23:21 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano poniedziałek o 19:17 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano poniedziałek o 20:08 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano poniedziałek o 21:07 .. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano poniedziałek o 21:34 Na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 109 Napisano poniedziałek o 22:51 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano poniedziałek o 23:14 . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano 20 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 20 godzin temu You talking to me? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, owsikus szczerbatus napisał: You talking to me? No you talking to me Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 20 godzin temu I didn't think he was talking to me Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 14 Napisano 20 godzin temu Maderfakers. Dawaj makaron coś śmiesznego do obejrzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 20 godzin temu 4fiter koorwa https://ancientghost.bsdforall.org/pub/Live_Fun_Facts_When_USA_Thinks_Earth_Its_Their_Planet_Be_Like.mp4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Maderfakers. Dawaj makaron coś śmiesznego do obejrzenia. W sumie niech tak się stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 14 Napisano 20 godzin temu No to wiemy już że ten film jest komedia. Chodzi o kotki pieski kapibary rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 20 godzin temu Bo mnie boli nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 14 Napisano 19 godzin temu Co ciebje boli tam. Do rzeki sråles dzis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: No to wiemy już że ten film jest komedia. Chodzi o kotki pieski kapibary rozumiesz Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 14 Napisano 19 godzin temu Tera serio pytanie makaron. Producenci lipinskiej ci płacą za promocje tego arcydzieła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 168 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Tera serio pytanie makaron. Producenci lipinskiej ci płacą za promocje tego arcydzieła? Jesli powiem tak, to uwierzysz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach