xyz1180 1 Napisano wczoraj o 08:45 1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Fajne ma mniemanie o tobie jeśli się boi że dziecko z głodu umrze xD Plis nie dołuj mnie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 36 Napisano wczoraj o 09:33 Spoko można ogarnąć pracę, naukę i gotowanie, chociaż niektórzy w swoim narcyzmie muszą zademonstrować że mają w pogardzie takie przyziemne zajęcia jak to ostatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 58 Napisano wczoraj o 09:58 2 godziny temu, Caryca łabędzica napisał: W głowie twojego chłopaka. Skoro on gra wiele godzin w gry możesz mu powiedzieć, że w związku z tym nie wyobrażasz go sobie jako ojca. Najlepiej od razu niech se kota kupi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyz1180 1 Napisano wczoraj o 10:56 1 godzinę temu, Ffxc1_5yih napisał: Spoko można ogarnąć pracę, naukę i gotowanie, chociaż niektórzy w swoim narcyzmie muszą zademonstrować że mają w pogardzie takie przyziemne zajęcia jak to ostatnie. Ale jakim narcyzmie? Po prostu nie lubię tego robić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyz1180 1 Napisano wczoraj o 11:02 3 minuty temu, xyz1180 napisał: Ale jakim narcyzmie? Po prostu nie lubię tego robić Krótko mówiąc,jego ex była kucharką-zawodowo, rozpieszczając go przy tym bóg wie jakimi posiłkami,na które ja zwyczajnie nie mam chęci i czasu,więc myślę że stąd te wymagania co do tego abym lubiła gotować :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 9 Napisano wczoraj o 11:03 Możecie se ja wynająć jako kuchte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 350 Napisano wczoraj o 11:35 jeszcze temat wisi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach