Owsikus Szczerbatus VIII 21 Napisano 14 godzin temu (edytowany) Haha salowa pracuje tylko w urojeniach swoich, jak wezmie.leki to wtedy zaczyna miec halucynacje, ze jest w pracy. Zupelnie tak samo jak lezak, ktory uroil sobie, ze ruucha stypiare co piatek, tak salowej wydaje sie, ze jest w pracy, a w rzeczywostosci lezy na sali w.oddziale.zamknietym wtedy i leczy sie na alkoholizmXd Edytowano 14 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VIII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 52 Napisano 13 godzin temu 6 godzin temu, niemaszuprawnień napisał: Raczej tak będzie. A ja dziś na 15-stą idę do dentysty jak wyrobię się z pracy. Bo miesiąc temu byłam, a ty pisałeś, że 12 lat nie chodzisz. Tak się zaniedbać i zapuścić. Jprd 12 lat to nie mam nfz do lekarzy i dentystów chodzę prywatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 21 Napisano 13 godzin temu No szkoda ze nie wykitowal Lezak kiedy wykitujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 21 Napisano 12 godzin temu Ale mi sie marzy ta ciapatka masakra xD Teraz na spacerek bysmy poszli i popatrzylaby jak sie kapie nago w lesie Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 21 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Idziesz ze mna pravik na piesza wycieczke za miasto daleko? Postawie piwko albo dwa xD Moze dzisiaj bedzie znowu przecena, to sobie kupie 4ro pak a potem taki smierdzacy i nietrzezwy hop do stawu sobie poplywac, i wymyje sie caly mydelkami taki mam plan dnia jak bede wracal to plywanie a teraz kapiel w lesie, to dzien uznam za udany, zobaczymy czy sie uda xD Fajna pogoda bo slonca nie ma, i chlodna bryza wiatr mm pochmurno Edytowano 12 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VIII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach