pumpernikiel32 23 Napisano 19 godzin temu Wpisałam sobie w chat gpt kryteria typu płeć, wzrost, waga, aktywność fizyczna, ile piję alkoholu, ile palę, jakie mam obecnie choroby, jak się odżywiam, jakiego wieku dożyła moja najbliższa rodzina i na co umarli i mi wyszło, że dożyję 75-85 lat. Ja ebiee, co ja będę jeszcze robić przez ponad 40 lat masakra xD Polecam wam też sobie zrobić takie wyliczenie, ciekawe co wam wyjdzie : 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 5 Napisano 19 godzin temu Ta a jutro wjedzie tir w ciebie. Błagam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 5 Napisano 19 godzin temu O konto xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 23 Napisano 19 godzin temu Jakoś przez 30 lat nie wjechał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 5 Napisano 19 godzin temu To naprawdę gwarancja długiego życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 22 Napisano 19 godzin temu na mnie jutro zleci asteroida z kosmosu i akurat na mnie ze wszystkich ludzi, to jak wygrac na loterii i umrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 23 Napisano 19 godzin temu Czemu ludzie tak bardzo mają czasem wyjepane we własne zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 5 Napisano 19 godzin temu Zdrowie to jedna sprawa. Zaczyna się od łba to raz. Dwa nawet końskie zdrowie nie uchroni cie przed godziną śmierci a ta wybije gdy wybije u każdego. Więc nie sugeruj się za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 23 Napisano 19 godzin temu Ale można dbać, a nie zakładać, że jutro cię tir przejedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 23 Napisano 19 godzin temu Potem być takim schorowanym to już koszmar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 5 Napisano 19 godzin temu Żyją przyszłością tak naprawdę nie żyjesz. Whateva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 22 Napisano 19 godzin temu (edytowany) Zycie to koszmar dla wielu, mimo zdrowia, np musiec tyrac a nad toba stoi szefowa cos rozdaju Irma Grese Pracuj koorwa bo jak nie to cie spaluje na smierc Edytowano 19 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VIII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 36 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Jeszcze 1 sposób na wyłudzanie danych. Edytowano 8 godzin temu przez Ffxc1_5yih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 96 Napisano 7 godzin temu Nie wziął pod uwagę zdarzeń losowych i to że teraz ludzie żyją szybko i krótko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 58 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał: Nie wziął pod uwagę zdarzeń losowych i to że teraz ludzie żyją szybko i krótko. Nie ma zmysły dotyku warunkòw bazuje na relacjach innych na nich się uczy. Zastępuje to co człowiek ma. Jak zrozumie przychodzi sam w symulacje Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 451 Napisano 7 godzin temu To jest niebezpieczne takie coś. Ciotka była kiedyś u wróżki ta jej przewidziała że dożyje 55 lat a potem będzie coś strasznego i jak szło jej te 55 lat to z domu bała sie wyjść I panikowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 109 Napisano 7 godzin temu podobnie, 86 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 109 Napisano 7 godzin temu 86-90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To jest niebezpieczne takie coś. Ciotka była kiedyś u wróżki ta jej przewidziała że dożyje 55 lat a potem będzie coś strasznego i jak szło jej te 55 lat to z domu bała sie wyjść I panikowała Ktoś tu wstawił raz zegar śmierci.Dziwne rzeczy wychodziły jednak nieprawdziwe. Zrobiłam ten test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 51 Napisano 7 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 96 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Nie ma zmysły dotyku warunkòw bazuje na relacjach innych na nich się uczy. Zastępuje to co człowiek ma. Jak zrozumie przychodzi sam w symulacje A są w końcu jakieś wersje prywatne, czyli odblokowane i żeby nie był poprawny politycznie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 451 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Nie wziął pod uwagę zdarzeń losowych i to że teraz ludzie żyją szybko i krótko. To głupota jest bo w każdej chwili może sie cos stać. Wyjdzie sie z domu a jakis szaleniec zaatakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 451 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Ktoś tu wstawił raz zegar śmierci.Dziwne rzeczy wychodziły jednak nieprawdziwe. Zrobiłam ten test. I co ci wyszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 96 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Ktoś tu wstawił raz zegar śmierci.Dziwne rzeczy wychodziły jednak nieprawdziwe. Zrobiłam ten test. No prawie sto lat wychodziło to jest nierealne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 58 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał: A są w końcu jakieś wersje prywatne, czyli odblokowane i żeby nie był poprawny politycznie ? Nie publiczne niedostępne nowa technologia i dużo warta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 51 Napisano 7 godzin temu Wrzucta zegar to se zrobię dla hecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 96 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To głupota jest bo w każdej chwili może sie cos stać. Wyjdzie sie z domu a jakis szaleniec zaatakuje Szaleniec to mało prawdopodobne, ale wypadki na drogach już bardziej realne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 96 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Nie publiczne niedostępne nowa technologia i dużo warta. Czyli są i takie coś jakbyś dorwał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 53 Napisano 7 godzin temu Moja mama była przekonana że dozyje 100 a 70 i kaput Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I co ci wyszło? Mi? Że za rok mnie już nie będzie. Moja mam miała w tamtym roku odejść, i żyje. Mężowi że przeżył własną smierć i nie wiadomo kiedy... nastąpi Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał: No prawie sto lat wychodziło to jest nierealne. Tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach