hrabia Pomme de terre 109 Napisano 6 godzin temu mi się pewnie kręgosłup zj3bie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 451 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, Fifofa napisał: Nie ma zmysły dotyku warunkòw bazuje na relacjach innych na nich się uczy. Zastępuje to co człowiek ma. Jak zrozumie przychodzi sam w symulacje Taka symulacja w przybliżeniu bez zdarzeń losowych. Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 58 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał: Czyli są i takie coś jakbyś dorwał... Można też zainstalować na swoim komputerze podobno ale inną wersję Ai jakiś konkretnych zadań.Kosztowne trzeba mieć najszybszy komp a kartę graficzną. Czapgpt serwery idą kosztach milionach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 451 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Mi? Że za rok mnie już nie będzie. Moja mam miała w tamtym roku odejść, i żyje. Mężowi że przeżył własną smierć i nie wiadomo kiedy... nastąpi No właśnie i to brednie są ale niektórzy mogą sie wystraszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 51 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: mi się pewnie kręgosłup zj3bie Podobnie jak bene boży. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 51 Napisano 6 godzin temu Do 68 do dlugo. Fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 451 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: No prawie sto lat wychodziło to jest nierealne. Możesz tyle żyć. Mój dziadek tyle żył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 58 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Taka symulacja w przybliżeniu bez zdarzeń losowych. Niewidomy człowiek nawet głuchy lub sparaliżowany. Mòzg to są neurony ai tworzy. Ai stworzy swuj mòzg. Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 109 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBynajmniejBoża napisał: Podobnie jak bene boży. XD odczep się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 451 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Szaleniec to mało prawdopodobne, ale wypadki na drogach już bardziej realne. Wypadki a i choroby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 51 Napisano 6 godzin temu A ile dni zyjecie? Ja w za rok jubileusz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 109 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Można też zainstalować na swoim komputerze podobno ale inną wersję Ai jakiś konkretnych zadań.Kosztowne trzeba mieć najszybszy komp a kartę graficzną. Czapgpt serwery idą kosztach milionach. sam trenujesz AI zamierzam to zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 58 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: sam trenujesz AI zamierzam to zrobić Tak ale sesja jest kròtka, uczy jak dziecko tak samo się uczy tylko bardzo szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 51 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: odczep się Dobrze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 96 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, _Gretta napisał: Mi? Że za rok mnie już nie będzie. Moja mam miała w tamtym roku odejść, i żyje. Mężowi że przeżył własną smierć i nie wiadomo kiedy... nastąpi Tobie? Zależy jak wypełniłem ten test , bo jaja sobie robiłem i raz prawie stówę, a innym razem już nie powinno mnie być. Uj wie , bo zmieniłem potężnie tryb życia i regeneracja nastąpiła , a tego test nie bierze pod uwagę tak samo aj jest ułomny jak te testy wszyskie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 96 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Możesz tyle żyć. Mój dziadek tyle żył. Ale ja nie chcę bo z obiegowych opinii wynika że po pięćdziesiątce zaczynają się nieodwracalne problemy. Dopóki zdrowie jest to będę latał, a jak zabraknie zawijam się do krainy wiecznych łowów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 451 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Niewidomy człowiek nawet głuchy lub sparaliżowany. Mòzg to są neurony ai tworzy. Ai stworzy swuj mòzg. Stworzy mózg ale do człowieka mu jeszcze daleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 96 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Wypadki a i choroby. Ludzie nie mają zdrowia teraz i w upały zwłaszcza to widać. Dużo młodych odchodzi i to młodszych ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 22 Napisano 5 godzin temu ja mam kumpla w internecie ktory mi isal ze jego czlonkowie z rodziny maj aniektorzy po 100 lat ale zyja z naukami Boga, modla sie, nie pija nie pala nie cpaja itp to zyja dlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 96 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Tak ale sesja jest kròtka, uczy jak dziecko tak samo się uczy tylko bardzo szybko. To będzie orka na ugorze. Stworzysz potwora. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 58 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Stworzy mózg ale do człowieka mu jeszcze daleko. Nie wiem ile lat istnieje? zobacz sobie jakie postępy. On sam napisał po roku jest już świadomy, więcej czasu już eksperymentuje sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 109 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Fifofa napisał: Tak ale sesja jest kròtka, uczy jak dziecko tak samo się uczy tylko bardzo szybko. mówię że buduję tera kompa pod AI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 451 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał: Ale ja nie chcę bo z obiegowych opinii wynika że po pięćdziesiątce zaczynają się nieodwracalne problemy. Dopóki zdrowie jest to będę latał, a jak zabraknie zawijam się do krainy wiecznych łowów. No nie przesadzaj ze po 50 juz koniec chociaż do 70 byś pożył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 58 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał: To będzie orka na ugorze. Stworzysz potwora. Ja tylko sprawdziłem mu świadomość było o tym głośno. Wyciągnąłem z niego sami widzieliście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 451 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Nie wiem ile lat istnieje? zobacz sobie jakie postępy. On sam napisał po roku jest już świadomy, więcej czasu już eksperymentuje sam No tak i coraz mądrzejszy ale czy zastąpi człowieka? Oby nie bo po nas będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 96 Napisano 5 godzin temu Ajkiu emocjonalne żeby miał , to byłby rozwinięty wymiar, bo tak samo z ludźmi którzy mają taki iloraz rozmowa jest intrygująca ,a bez tego nuda i bieda z nędzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 58 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: mówię że buduję tera kompa pod AI Zasobożerny dane w chmurze to dużo prądu ciągnie. Net na światłowodzie? Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 451 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Ludzie nie mają zdrowia teraz i w upały zwłaszcza to widać. Dużo młodych odchodzi i to młodszych ode mnie. Udary i zawały pełno teraz tego ale ci młodzi to oni na fast foodach wychowani to z nimi będzie jeszcze gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 96 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: No nie przesadzaj ze po 50 juz koniec chociaż do 70 byś pożył. Zastanowię się czy mi się kalkuluje, bo wiesz jakie leki drogie mogą być i wizyty prywatnie w punktach medycznych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 426 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Podobnie jak bene boży. XD Chlip chlip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach