owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Udziela mi sie po was, jak wy mnie traktujecie, proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Ciagle jakies chore bajeczki czytam na swoj temat, srun kwikernesce albo sraudiushowi tez nagadal bajeczek i obrzydzil jej mnie, ze spieerdolila, frajer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, owsikus szczerbatus napisał: Albo wrzucznie geejozkich lrzerobek z moja facjata Pravik leci na ciebie. Bierz się za niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Ja jutro moze w koncu pojde do jazz klubu i zagram na perkusji muzyke i lrzynajmniej mi to wychodzi ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu W koncu jakos.wygladam, schudlem, odmlodnialem moge isc na miasto jutro do laseczek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Ja sie czuje zajeebiscie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 318 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: dobrze, ze rozróżniamy ludzi od kobiet Salowa jak coś palnie, to nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: dobrze, ze rozróżniamy ludzi od kobiet Kobieta to nie człowiek no cóż trzeba sie z tym pogodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Ja sie smieje placzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 7 godzin temu Kobieta jest w stanie wiele znieść. A facet? Albo skacze z mostu lub zaczyna chlać. Dlatego kobiety dłużej żyją 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu No jakbym mial seeks z dziewczyna a ona mnie nagle zostawila dla innego to chyba bym skocz z mostu Xd Dlatego trzymam sie z daleka od bab i niech one sie tez trzymaja, bo przez kazda tylko cierpienie mam, tylko babcie moje sa w porzadku dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Mama jak wrocila do polski a ja poszedlem pod namiot to 3 lata z nia nie rozmawialem nawet xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Ja jestem mlldy zadbany i pachnacy a te baby w necie jakies pojeebane sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Nawet zeby mam wszystkie i biale zadbane bo dbam Nie lubie smrodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 7 godzin temu Wiec mysle ze ze mna jest ok, bo czuje sie super, a to ze baby mnie olewaja dla innych, to trudno Xd 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1891 Napisano 6 godzin temu 9 godzin temu, Tak czeba tak napisał: Po co wam one? Przecież to Ty ciągle gadasz o pieniądzach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu to dla Anastazji mialy byc pieniadze chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Żaba Monìka napisał: Przecież to Ty ciągle gadasz o pieniądzach. Im ktoś ma czegoś mniej to o tym gada wiecej jak z seksem to udowodnione jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu ja ostatnio takie piekne dziewczyny widze w realu i jestesmy sam na sam w sumie, a nawet z zadna nie rozmawiam, troche mnie to dolujea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, owsikus szczerbatus napisał: to dla Anastazji mialy byc pieniadze chyba Moze ich wspólne bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu ja prdl ja pol roku temu sie zapisalem na caly rok do jednego miejsca gdzie jest basen dwie sauny wielka silownia i od tamtej pory taki sie zdrowy czuje ahh masakra jeszcze na spacery daleko chodze i plywam w basenie i w ogole masakra, ale zajjeebioza ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 11 Napisano 6 godzin temu Gdzie lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu nie wiem chyba zostal wyhejtowany ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Gdzie lezak Hebluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: nie wiem chyba zostal wyhejtowany ;/ Gra lub myje pusie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 11 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Hebluje Heblemus papam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu kiedysz jedna fajna agnieszka pisalem na fejsie i mnie na randke zapraszala i bardzo mnie lubila, to inna kolezanka mi napisala ze jakies foto bylo z jej chlopakiem nanecie jak ja za cycki trzyma to mi odjeebalo i zaczalem jej pisac zeby wypieerdalala i mne olala masakra, ja chyba nie nadaje sie do dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu tez mysle ze moze hebluje chociaz niedawno pisal ze walil koonia ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 318 Napisano 6 godzin temu 54 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: Wiec mysle ze ze mna jest ok, bo czuje sie super, a to ze baby mnie olewaja dla innych, to trudno Xd Aż się musiałem zalogować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 6 godzin temu no tak to bywa niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach