miramar 257 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Mówię szeptem i powoli Ach ci Słowianie, ach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu To milego mowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ach ci Słowianie, ach. Chyba że wolisz posłuchać o Wikingach. Mówisz i masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Miramar juz sie doczekac nie moze, jak zadzwonisz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Chyba że wolisz posłuchać o Wikingach. Mówisz i masz Wikingowie? Takie nagie torsy i brody aż po... No wiesz po co. I topory! Ach te ich topory. Mów do mnie jeszcze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Miecz ma siurka jak wiking gotowego wejsc w twoja farfeluna mirabar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu On chce wlozyc w ciebie swoj miecz wikinga i zebys kwiknela przy tym mu do uszka mirabar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Mów do mnie jeszcze! Mnie dwa razy nie trzeba mówić, ale czytaczy na bank może szlag trafić na miejscu. Jeszcze mi tylko Ogóra na ogonie brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Cos ty, nikogo szlag nie trafi, czytacze chca zebys pogadal do uszka mirabarce, czekamy i nie mozemy sie doczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 604 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Lezak akurat zakłada te durne tematy po to zeby jego wyśmiewali, no ale co kto lubi, widocznie sprawia mu to radochę. każdy tu w swoją role wchodzi jak w jakimś tragikomicznym spektaklu wystawianym od 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu No ja nie mam nic lepszego do roboty Leze i nic nie robie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Mnie dwa razy nie trzeba mówić, ale czytaczy na bank może szlag trafić na miejscu. Jeszcze mi tylko Ogóra na ogonie brakuje Ogórek czyta z przyczajenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu A jakiej narodowosci jest ogorek bo na pewno nie polak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ogórek czyta z przyczajenia. A potem z pomocą sztucznej inteligencji będzie Miecza obrażał Nie, dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu A po jakiemu pisze ogorek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 604 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: A jakiej narodowosci jest ogorek bo na pewno nie polak Mołdawia? Ostatnio mniej bełkocze, chyba jakiś podstawowy kurs skończył 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Powaznie? A piotr to takie imiona w Moldawii daja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: A potem z pomocą sztucznej inteligencji będzie Miecza obrażał Nie, dziękuję. Przeczytałam "obnażał" i już mi się oczy zaświeciły z radości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Glodnej chleb na mysli xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Glodnej chleb na mysli xD Czy Ty wiesz co taki Wiking może zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Nie wiem, ale Ty na pewno wiesz i masz mokre majtki, gdy myslisz o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, owsikus szczerbatus napisał: Nie wiem, ale Ty na pewno wiesz i masz mokre majtki, gdy myslisz o tym Jak Ty jednak mało wiesz o kobietach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu No nigdy z zadna nie bylem jestem praawiczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: No nigdy z zadna nie bylem jestem praawiczkiem Nie wierzę w takie opowieści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 318 Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Lezak akurat zakłada te durne tematy po to zeby jego wyśmiewali, no ale co kto lubi, widocznie sprawia mu to radochę. A o czym ma prawiczek pisać? Jak w dupie był i gufno widział 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu A czemu nie? Nigdy nie spalem z dziewczyna nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: No nigdy z zadna nie bylem jestem praawiczkiem Sama przyjemność. Nie wiesz co dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: A czemu nie? Nigdy nie spalem z dziewczyna nawet Nie trzeba od razu spać z dziewczyną, żeby się z nią pieprzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AVE 2 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: A czemu nie? Nigdy nie spalem z dziewczyna nawet Ale z facetami tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AVE 2 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Sama przyjemność. Nie wiesz co dobre Skąd wiesz łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach