owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Udziela mi sie po was, jak wy mnie traktujecie, proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Ciagle jakies chore bajeczki czytam na swoj temat, srun kwikernesce albo sraudiushowi tez nagadal bajeczek i obrzydzil jej mnie, ze spieerdolila, frajer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, owsikus szczerbatus napisał: Albo wrzucznie geejozkich lrzerobek z moja facjata Pravik leci na ciebie. Bierz się za niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Ja jutro moze w koncu pojde do jazz klubu i zagram na perkusji muzyke i lrzynajmniej mi to wychodzi ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu W koncu jakos.wygladam, schudlem, odmlodnialem moge isc na miasto jutro do laseczek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Ja sie czuje zajeebiscie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 318 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: dobrze, ze rozróżniamy ludzi od kobiet Salowa jak coś palnie, to nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: dobrze, ze rozróżniamy ludzi od kobiet Kobieta to nie człowiek no cóż trzeba sie z tym pogodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Ja sie smieje placzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 10 godzin temu Kobieta jest w stanie wiele znieść. A facet? Albo skacze z mostu lub zaczyna chlać. Dlatego kobiety dłużej żyją 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu No jakbym mial seeks z dziewczyna a ona mnie nagle zostawila dla innego to chyba bym skocz z mostu Xd Dlatego trzymam sie z daleka od bab i niech one sie tez trzymaja, bo przez kazda tylko cierpienie mam, tylko babcie moje sa w porzadku dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Mama jak wrocila do polski a ja poszedlem pod namiot to 3 lata z nia nie rozmawialem nawet xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Ja jestem mlldy zadbany i pachnacy a te baby w necie jakies pojeebane sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Nawet zeby mam wszystkie i biale zadbane bo dbam Nie lubie smrodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Wiec mysle ze ze mna jest ok, bo czuje sie super, a to ze baby mnie olewaja dla innych, to trudno Xd 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1891 Napisano 9 godzin temu 9 godzin temu, Tak czeba tak napisał: Po co wam one? Przecież to Ty ciągle gadasz o pieniądzach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu to dla Anastazji mialy byc pieniadze chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, Żaba Monìka napisał: Przecież to Ty ciągle gadasz o pieniądzach. Im ktoś ma czegoś mniej to o tym gada wiecej jak z seksem to udowodnione jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu ja ostatnio takie piekne dziewczyny widze w realu i jestesmy sam na sam w sumie, a nawet z zadna nie rozmawiam, troche mnie to dolujea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, owsikus szczerbatus napisał: to dla Anastazji mialy byc pieniadze chyba Moze ich wspólne bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu ja prdl ja pol roku temu sie zapisalem na caly rok do jednego miejsca gdzie jest basen dwie sauny wielka silownia i od tamtej pory taki sie zdrowy czuje ahh masakra jeszcze na spacery daleko chodze i plywam w basenie i w ogole masakra, ale zajjeebioza ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 12 Napisano 9 godzin temu Gdzie lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu nie wiem chyba zostal wyhejtowany ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Gdzie lezak Hebluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: nie wiem chyba zostal wyhejtowany ;/ Gra lub myje pusie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 12 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Hebluje Heblemus papam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu kiedysz jedna fajna agnieszka pisalem na fejsie i mnie na randke zapraszala i bardzo mnie lubila, to inna kolezanka mi napisala ze jakies foto bylo z jej chlopakiem nanecie jak ja za cycki trzyma to mi odjeebalo i zaczalem jej pisac zeby wypieerdalala i mne olala masakra, ja chyba nie nadaje sie do dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu tez mysle ze moze hebluje chociaz niedawno pisal ze walil koonia ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 318 Napisano 9 godzin temu 54 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: Wiec mysle ze ze mna jest ok, bo czuje sie super, a to ze baby mnie olewaja dla innych, to trudno Xd Aż się musiałem zalogować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu no tak to bywa niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach