owsikus szczerbatus 15 Napisano 13 godzin temu fajnego mam wspollokatora lezak, siedzimy sobie gramy a on sie cieszy ze z nim siedze i gram w gierki ;D a nie to co baby, idz do pracy koorwa wczoraj patrzyl jak gram a za chwile do mnie wow filip you're very good at this game, wlasnie cie ogladalem chwile a ja wow thank you Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 13 godzin temu 44 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: siema, co tam porabiacie? ja sobie czilluje ze wspollokatorem i gramy w gierki xD Pije kawę muszę iść do hipermarket po tytoń i chleb mleko gąbki i do inpostu po gilzy miętowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 13 godzin temu ja nie moge normalnie, moj wspollokator ma schizofrenie i ciagle gada do siebie po angielsku XDD ma taka kolezanke fajna co tu czasem wpada, taka blond hotka mlodziutka, nauczycielka jest, to ciagle jej imie gada i gada z nia chyba ws wojej glowie XDD ja mam chec parsknac smiechem, ale to niegrzeczne wiec probuije sie powstrzymac ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 13 godzin temu to fajnie, ja chyba na miasto ide wieczorem sie zrelaksowac wsrod ludzi i laseczek ;D teraz sobie z SophiaGirl pisze u mnie na irc, gdzie jestem adminem i operatorem, i mi pisze co robi na komputerach WOW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 13 godzin temu ide zaraz na behemoty musze je tluc i wytluc pare tysiecy zeby zaczac taska na 6666 demonow, moje marzenie to skonczyc tego taska u wspollokatora mi sie uda, z baba jakbym mieszkal to by mi sie nie udalo ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 478 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał: Byc moze, ale chyba nie jest to az takie powszechne. Moja babcia wszystko stracila podczas wojny, a druga i tak byla biedna wiesniaczka i nic nie miala. Sprzed wojny mamy tylko pare ksiazek i zdjec. Jesli byl jakis srebrny widelec to moze juz go dawno sprzedali, w kazdym razie ja nie widzialam Moja prababka cyganom rozdała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 13 godzin temu ja dzisiaj mam zamiar isc do jazz klubu wieczorem posluchac muzyki, bo dawno nie bylem, a powinienem chodzic co tydzien prawie zawsze jak tam kiedys usiadlem za zestawem i zagralem na perkusji z innymi muzykami to potem tak sie cieszylem jak mi ludzie mowili ze zajeebiscie zagralem a ja podjarany XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1896 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Moja prababka cyganom rozdała Czemu Cyganom akurat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 478 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Czemu Cyganom akurat? Bo przychodziła cyganka do domu na żebry. Mówiła "matko, dajcie chleba". A potem się rozglądała po chacie i na litość i podstęp wyciągała różne rzeczy. Stąd pojęcie "wycyganić". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 13 godzin temu rozmyslam tylko czy wypada zalozyc krotkie spodnie do kolan moro? w sumie to ide tam tez pograc, wiec moge. kiedys poznalem kumpla co ma 2 puby swoje i tez zawsze w krotkich spodenkach chodzil po pubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu kiedys jedna cyganka mojej mamie wieszczyla ze zostane ksiedzem, a mialem moze z 14 lat wtedy pewno juz wtedy bylo wiadomo, ze nigdy nie bede mial dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: kiedys jedna cyganka mojej mamie wieszczyla ze zostane ksiedzem, a mialem moze z 14 lat wtedy pewno juz wtedy bylo wiadomo, ze nigdy nie bede mial dziewczyny Haha mi głupot nagadała też. Na chacie u niej bylam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu ale chyba miala racje, bo jak mialem 19 lat i przylecialem do UK to sobie mowilem, ze jak do 30 nie strace praawictwa to zostane ksiedzem no i 30 na karku, niedlugo 31 a ja ciagle pravik ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 12 godzin temu To idź na ksiedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu moze kiedys, na razie gram w gierke i musze zaraz sie wylogowac, bo bede napieerdalal behemoty a jak tu bede pisal jednoczesnie to padne, i strace duzo doswiadczenia i bede wkurzony ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu dzisiaj sie obudzilem smutny i depresja a za sciana moj wspollokator gra w gierki i slucha muzy to ja ide do niego i gramy razem i fajnie, ciesze sie, ze moge sobie grac i nikt mi nie truje doopy i nie jestem samotny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 12 godzin temu To idź na ksiedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu ide to ja dzisiaj do mamy na kolacje a potem na miasto do jazz klubu posluchac muzyki, tam fajnie jest, bo muzycy mnie tam znaja, bo gralismy razem i zawsze odpieerdalalem zajeebiscie i ciesza sie, gdy mnie widza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu 8 lat nauk gry na perkusji u jazzmana po akadaemii muzycznej w katowicach choroby psychiczne i dwa zestawy perkusyjne zrobily swoje, teraz ide i ludzie co mnie widza na zywo i sluchaja potem do mnie ze jestem bardzo utalentowany w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: ide to ja dzisiaj do mamy na kolacje a potem na miasto do jazz klubu posluchac muzyki, tam fajnie jest, bo muzycy mnie tam znaja, bo gralismy razem i zawsze odpieerdalalem zajeebiscie i ciesza sie, gdy mnie widza Twoja matka w Anglii mieszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu tak, wrocila ze swoim ukochanym po 3 latach w Polsce, bo plakali ze zarobki niskie i ceny wysokie, jak tutaj w UK wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu ja mialem z nimi wracac do polski w 2019 ale jeden kumpel z neta mi pisal nie wracaj do polski za wszelka cene nie wracaj tam zostan w UK zostalem zaaplikowalem o pobyt a oni wrocili po 3 latach bo placz Polska XDD masakra a jakbym z nimi wrocil to bym gnil w Polsce i wazyl 150kg pewno, bo babcie by mnie upasly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 12 godzin temu Jakbyś został księdzem to byś prędzej stracił pravictwo niż teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu stracilem praawictwo z zestawem perkusyjnym jak gram to czuje sie soba, a im bardziej doswiadczeni muzycy ze mna graja tym wiekszy fun mam, pare razy solo na perkusji gralem i ze 100 osob bylo a potem palker sie mnie jeden pyta jak ja to zrobilem XDD a ja mowie, ze duzo trenowalem ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Kaszalotte napisał: Jakbyś został księdzem to byś prędzej stracił pravictwo niż teraz A dumbusia kiedy straci cnote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu (edytowany) dzisiaj wlasnie mam dobry vibe, bo bylem ostatnio na paru spacerkach za miastem, w lesie, natura, niebo ogladalem, trenowalem tez duzo i schudlem i wyjeebane mam co o mnie pomysla ludzie, wiec moge smialo uderzac na miasto i dzisiaj sie wyszalec za zestawem no i dzisiaj czuje ze zycie jest piekne, kocham zycie i w ogole wiec to dobry vibe zeby usiasc za zestawem i zagrac troche muzyki B) poprawic humor ludziom B) Edytowano 12 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 12 godzin temu ostatnio typy jakies do mnie pochodza i do mnie mowia ze pamietaja jak gralem na bebnach, czy dzisiaj tez gram a ja pewno i za chwile czy chce cos do picia a ja pewnie, i mi przynosza piwko do stolika i sobie pije za free XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach