Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
TrocheHotTrocheNot

Dziewczyny! Weszłybyście w to na moim miejscu?

Polecane posty

Hej, jestem tu nowa. Mam 28l i od 8l jestem w związku. Rzecz w tym że poznałam ostatnio 11l starszego faceta i chemia była od pierwszej minuty. Przystojny, ułożony i kulturalny. Weszliśmy na rozmowy o życiu i przyznał mi że ma dziecko,ale jest już dawno po rozwodzie i że nie ma szczęścia do kobiet. U mnie w związku też czuje że wszystko się wypaliło. Bardzo wpadł mi w oko, nie mogę o nim zapomnieć, pisaliśmy chwilę i proponował spotkania, randki, ale nie zgodziłam się ze względu na to że jestem w porządku w związku,ale trochę mnie to męczy już. Pisał mi że strasznie mu wpadłam w oko i zakręciłam w głowie i opowiadał też że on chciałby już się na 100% ustatkować. Pytanie do Was dziewczyny - zaryzykować z randką? 🙂 czy uważacie że typ po prostu ma żonę i szuka sobie młodszej zabawki którą już skutecznie zmanipulował... Wydawał się szczery. 

Tylko uważaj, bo jak zaryzykujesz i zostawisz obecnego dla tamtego to może się jeszcze okazać że zostaniesz sama na dobre kilkanaście lat. Dobra rada starszej koleżanki.

• Like 1

Nie wiem co bym zrobiła... ale dobrze byłoby wyjść z jednego związku nim zaczniesz randkowac z tym lub innym mężczyzną.

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować