owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu Szynszyla nie jest sliczna, bo ma brzydkie lapy, nie ma nawet manicure tylko paznokcie jak shrek salowa ma halucynacje z nadmiaru pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: o wróciła dawna Babka Tak. Yebac was. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Troszkę zazdrość przez ciebie przemawia, bo miałaś chrapkę na Makarona. A Szynszyla śliczna babka, sprzątnęła ci go spod nosa. Może weź się za PRAVIKA? Dasz mu pracę, namiętność i chłop coś więcej zobaczy, niż powiat łódźki i szope Andrzeja A Ciebie nikt tutaj kur nie chce Edytowano 11 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Widziałeś jej foto? Dramat Dramat to sikać w majtki, pisać, że chce się zdechnąć i sypać prywatą. Oraz pisać, że się tydzień nie myło, więc pocałuj mnie w seksowny tyłek i powiedz kukuryku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu Ale ten fredi miał zęby jak glebogryzarka. Też się sprzedał ale trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu No wlasnie, salowa.sie.narzuca i wypina znowu dzisiaj i czeka jak ktos ja zapnie, a chetnych nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 605 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Troszkę zazdrość przez ciebie przemawia, bo miałaś chrapkę na Makarona. A Szynszyla śliczna babka, sprzątnęła ci go spod nosa. Może weź się za PRAVIKA? Dasz mu pracę, namiętność i chłop coś więcej zobaczy, niż powiat łódźki i szope Andrzeja a tam nie chodziło o Leksa między nimi? Że Leks publicznie poparł Szynszy i pominal Iskre? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Tak. Yebac was. Lubię to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu Salowa ma taki piekny seeksowny tylek jak szynszyla jest piekna I nie ma paluchow serdelkow jak shrek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Dramat to sikać w majtki, pisać, że chce się zdechnąć i sypać prywatą. Oraz pisać, że się tydzień nie myło, więc pocałuj mnie w seksowny tyłek i powiedz kukuryku Co byś nie napisała, dalej mam przed oczami foto kosmity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, owsikus szczerbatus I napisał: ty babkaboza tez jestes atencjuszka a teraz atakujesz iskre bo ci odbiera atencje Czyją niby? Yebnij się w czolo chłopcze. Mnie nikt nie zagraża bo nie biorę udziału w wyścigu o uwagę zyebow. Nie pasuje nie czytaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu Wiemy ale nie ma chetnych a twoj oblesny tylek tez nikogo nie interesuje salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 605 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, owsikus szczerbatus I napisał: Szynszyla nie jest sliczna, bo ma brzydkie lapy, nie ma nawet manicure tylko paznokcie jak shrek salowa ma halucynacje z nadmiaru pracy Dwa domy utrzymuje, nie ma lekko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu To ty nie pisz do mnie starucho wstretna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 11 godzin temu Ludzie jak tu wchodzicie to przed zalogowaniem się weźcie tabletki lub przestańcie chlać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu No tak ale w koncu salowa korzysta z zycia pracujac na dwa etaty, utrzymujac dwa domu a pracy.ciagle malo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus I napisał: Salowa ma taki piekny seeksowny tylek jak szynszyla jest piekna I nie ma paluchow serdelkow jak shrek Ona ma taki seksowny tyłek, jak twarzy i ten ułomny wyraz ryja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu A ty w ogole nie wchodz salowa, spadaj w koncu i nie wracaj, bo smierdzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu Haha no masakra ten jej ulomny wyraz ryja to az odstrasza w ogole xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Czyją niby? Yebnij się w czolo chłopcze. Mnie nikt nie zagraża bo nie biorę udziału w wyścigu o uwagę zyebow. Nie pasuje nie czytaj. Uwagę kogo? Leżaka lub Malowanego w zesikanych majtkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Ludzie jak tu wchodzicie to przed zalogowaniem się weźcie tabletki lub przestańcie chlać Ty nieraz piszesz takie rzeczy na trzeźwo, że ja po pijaku mam jaśniejszy umysł ale to już świadczy o twoim niskim iq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ona ma taki seksowny tyłek, jak twarzy i ten ułomny wyraz ryja No sorry ale elcia tez nie ma miny jakby należała do mensy u te pozy wieśniackie. Ale jej tego nie napiszesz a po salowej jedziesz bo masz z nią na pienku. Żałosne . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu Bierzesz do mnie ciagle piszesz stare baby wstretne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 11 godzin temu Praviki się odpaliły Możecie mnie i innym fajnym laskom stąd skoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus I napisał: Haha no masakra ten jej ulomny wyraz ryja to az odstrasza w ogole xD Też wyglądasz jak uposledzony. Niebrzydki ale ulom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus I napisał: Haha no masakra ten jej ulomny wyraz ryja to az odstrasza w ogole xD Pisałem typowi, żeby zmieniał Awatar, bo na wymioty bierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu Elcia po nikim nie jedzie a salowa sie rzuca do kazdego bo nikt.jej nie chce, a elcia ma.wyjeebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: No sorry ale elcia tez nie ma miny jakby należała do mensy u te pozy wieśniackie. Ale jej tego nie napiszesz a po salowej jedziesz bo masz z nią na pienku. Żałosne . A która by go chciała? Ostatnio chciał wchodzić w Leżaka. Więc różnie można zinterpretować jego orientację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu Ja fajnie wygladam, w realu przyciagam szczuple mlode atrakcyjne laseczki i duzo ludzi poznalem i mnie wszyscy darza synpatia w realu wiec walic was babka i salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 121 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Qwerty88 napisał: Leks też dostał TE nudeski? ja tam nie wiem co dostał ale Iskra gdyby mogła z@bił@by Szynszylę z jego powodu o mnie se baby włosów nie wyrywały jestem brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach